Monday, October 18, 2010

Komen kepada: wat de hell



Entry asal:

..pernyataan diatas bisa menggambarkan architecture of my brain rite now..through dis week is total hell..

wat do i very very concern is about my programming skill..tau2 la kan.engineering kalau x keep up nga programming..jadi engineer zaman batu la lagaknye...down of civilisation..trust me!

dengan berbaki 3 sem lagi ni..akan ku absorb design & programming skill..as much as i wanna kawen(kawen tu sunnah,sunnah itu dari nabi,nabi itu baik)..knowlegde is hard to harvest..tuai pemahaman anda terhadap sesuatu bisa menjadikan anda master dlm lingkungan ilmu tersebut..haha(ayat motivasi plak)..


read more...



Salam Cik Ubi

Aku pernah jumpa budak engineering yang boleh dikatakan balance kandungan kimia dalam otak kiri dan kanannya. Dan dari blog kau sehingga bertarikh 9 oktober yang aku curik hari tu, aku dapati kau dalam perjalanan kau ke arah itu. Aku suka presentation blog dan entry kau yang mesti ada gambar, biarpun dicuri dari gugel. Ini memastikan link ke blog kita di blog orang ada tamnel. Aku tak berapa suka letak link orang yang takde gambar dalam entry dia. Nantik blog aku nampak banyak tulisan. Nak kena baca satu-satu, alamatnya aku akan tekan ajer x di bucu atas sebelah kanan skrin.

Aku nak komen kesemua 7 entry yang terpampang, tapi sebab aku nak kuantiti dari kualiti buat masa ni, aku komen entry yang ni jer. Aku sarankan kau taruk 10 entry per page sebab aku tak puas membaca ayat diari kau. Sebab aku suruh, maka aku juga akan amal. Sila lawat blog2 aku selepas ini dan kau akan dapati ada 10 entry per page. Kembali ke wat de hell.

Kau pick gambar mamat yang buat pistol tu sebab kau terbayangkan diri kau dalam renungan mamat tu. Sapa nama dia? Aku suka gak lakonan dia.

Kau pick gambar Megan Fox for the obvious reasons.

Aku setuju dengan kau bahawa engineering kalau tak keep up dengan programming, maka akan jadi engineer zaman ais.Tapi keep up itu bukanlah jadi master dari bahasa assembly hingga ke bahasa visual basic. Knowledge memang power. Tapi being UP TO DATE lagi the more powerful. Aku suka kau memotivasikan diri kau untuk menyedut ilmu sebanyak yang boleh melalui keinginan kau untuk berumahtangga.

Tapi latest entry kau makin boring...Takde idea ke? Kalau takde idea, pegi sini
eniwei, kipapdegudwek
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...