Monday, April 25, 2011

Rekomendasi kepada: Tutorial Photoshop : Rahsia Rosmah Mansor Kelihatan Langsing (Cursing Malay)



Everybody loves Rosmah, our FLOM. Entry ni entry lama, tapi aku tergelak besar setelah membacanya pagi tadi. Aku rasa ia sesuai dijadikan pembuka tirai untuk hari ini.

Korang bacalah sendiri. Aku nak sambung gelak.

Kaku


Wa kaku. Blank. Lama jari jemari gua floating atas keyboard laptop. Macam dah tak biasa pulak menaip rasanya. Biasa macam mesin gan. Sampaikan kengkadang kengkawan ingat kat luar dah hujan (dan ushar kain di jemuran)

Lately wa dok sibuk menaip kat henpon ajer. Yer. Wa rasa gua dah kena penyakit twitter. Wa takbley tengok tweet yang baek. Mesti nak komen. Akibatnya jemari wa dah tune untuk ruang sempit dan ketat. Wa dah slow bila menaip guna keyboard qwerty.

Bukannya idea takde. Idea makin melimpah ruah. Cuma wa dah umpama tersekat secara fizikal. Jemari gua dah macam bangang mencari kekunci hehuruf yang betul. Tangan kiri gua digunakan seluruhnya untuk butang 'A' saja.

Wa harap lu orang relax, jangan gabrak dan jangan taknak datang ke blog gua lagi. Gua OK. Cuma sekarang, gua nak ambik angin kejap.


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...