Thursday, December 16, 2010

Komen kepada: Entry Gedek harini

Perghhhh!!!!! Ni lah entry tergempak untuk harini. 
Takyah aku nak kena reset gi hitammelekit sebelum log off for today

A key to success is to keep lots of keys...

Salam Tuan Gedek,

adusss....caption yang sungguh indah....betulbetulbetul..

tapi, pastikan  semua keys yang di keep itu sempurna. Bukan sekadar on the surface punya key. Atau half-cooked punya key..

Bilabila terjumpa pintu, barulah tak menggelabah nak cari keys...

keymark lu gedek...

tahap cetusan minda ke-6 laaa

Komen kepada: CINTA SONGSANG SEMAKIN SONGSANG

Baca Entry asal kat sini.. Aku rasa tuan tanah copy paste dari sini...Takper, aku komen gak..Watarahal..

Adakah itu jus jambu? Bukan, ia GREENAPPLE ku
Salam Cik GreenApple,


aku banyak pengalaman dengan orang bercinta songsang ni. gay, lesbo, self-absorbist, narsisis, malah orang yang pervert pun ada..(biaser arr..Tablek)


Aku kesian dengan diorang dan mak bapak diorang, tapi aku tetap berkawan dengan diorang. Sebab kalau semua yang baik cam aku menjauhkan diri, teguran sapa yang diorang nak dengar nantik?

Aku anti cinta songsang..

Eh...betul ke pasal benda ni? Aku tak baca pun entry..main terkam jer lepas baca tajuk..hehehe.
Jangan maraaa

Komen kepada: Cari orang yang betul..

Entry asal:


aku explore banyak blog hari ni...bercerita pasal perbezaan pendapat tentang agama...
typical orang bajet pandai, dia akan merasa ape yang dia buat semua betul..dan orang yang dungu akan mengikut saje dan menyokong benda yang entah betul entah tidak..
Islam agama yang paling mudah dan memang tiada paksaan.. tapi ramai yang menyusahkannya dan mengganggap ia agama yang macam
diktator...


let say korang tak paham benda yang berkaitan agama...
siapa korang patut cari untuk fahamkan korang??

adekah  awek seksi kaki shopping, pakwe macho bersubang sambil petik gitar ataw cik abang cool rambut karat???


simple je la...salah cari orang, salahlah jawapannya...



Read more...



Salam Cik 18, (saya assume cik ni awek la, k)

Saya setuju dengan pandangan cik. Kalau tak paham jangan cerita atau impose benda yang tak paham tu ke atas orang lain..

Jadi, para ibu yang tak pernah berenti mengumpat, tak bolehlah tegur anaknya agar jangan mengumpat?

Ustaz yang suka menggoreng masa ceramah, takboleh lah menyuruh orang bercakap benar?

Dan, para doktor takleh lah nak suruh adik-adik kecik jangan melancap sedangkan cik kak masih masturbate?







What's next? Masturbate tu takper?

FYI, pompuan tak digalakkan solat kat masjid. Lagi afdal solat kat umah...


and fak komen moderesyen. You've been komented

Ngantuk


Sebagai ubat penghilang mengantuk, kita hayati lirik lagu ni:
Selamat Khamis
Kepada Nami and the Teh Tarik Gelas Besar,
to all the karkun, wali-wali dan pendakwah haram,
and to all you people out there who think nobody cared...



OK, fine. Nah liriknya:


Step on you say we need to talk
He walks you say sit down it's just a talk
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
As he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
You begin to wonder why you came

CHORUS:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
And pray to God he hears you

CHORUS:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

As he begins to raise his voice
You lower yours and grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you came

CHORUS:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

CHORUS:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
How to save a life
How to save a life

CHORUS:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

CHORUS:
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
How to save a life 

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...