Thursday, February 17, 2011

Komen kepada: Hellioz




Ahhhh...Fuck this bitch!
BI pun tak betul dah nak mencarut.

Kau toksah buat entry dalam BI lah dol, buat malu jer.
Entry rage kau dah jadi cam lawak. Aku bukanlah taknak galakkan kau berlatih menulis dalam BI, tapi aku lagi taknak GELAKKAN kau. Kalau kau tak keberatan, kau boleh hantarkan entry kau kat aku dulu (series!) kasi aku raet (check). Dah OK, baru kau publish. Barulah nama Hellioz tu bikin Mazidul goyang...

Lagi satu, kalau orang yang kita nak ambik perhatian tu dah ditegur cara elok tapi masih tak balas komen, barulah kita carutkan dia. Ni baru 1st comment dah caci maki, apa barang, dol? Kau ingat dia nak kasi lepas ke?

Facts or no facts, when you cuss, even Karpal Singh pun kena kick dari court dan proceeding takkan ke mana...Belajar tinggi tapi tak pernah aplikasi. Kau samalah cam orang yang kau dok kutuk-kutuk tu.

Aku nak tengok kau berubah. Kau ada future tapi kau takleh bla kalau kau asyik dengan style bebudak kau ni...

Komen kepada: Alexia Aqram



Budak cibai yang buat entry yang menjengkelkan satu masa dulu tu. Aku tak kisah pun. Biasalah. Dalam satu kumpulan, mesti ada orang yang perasan dia kapla. Tapi sebab kapla ni paham apa yang berlaku, aku pun tak layan sangat kapla aku setelah membaca entry itu.

Aku tersedak membaca side bar kat blog dia yang tertulis azimat tu. Aku terasa part yang kaler striking tu. Huhu. Sekali lagi, tak kisahhh. Aku tak nak assume apa-apa.

Aku cuma nak cakap aku setuju dengan titik butir dia dalam entry ini. Itu ajer.

Lagi satu, kat sini juga aku nak bagitau pada dia dan semua bahawa aku berminat nak join terfaktab sebagai ahli ketiga belas. Aku berminat sebab entry ni dan ni  yang berjaya membuatkan gggg.

Lagipun aku rasa aku semakin faktab lately.

Kalau diorang terima, Alhamdulillah. Kalau diorang tak terima; Piirahhhh....



hahahaha.
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...