Thursday, February 17, 2011

Komen kepada: Hellioz




Ahhhh...Fuck this bitch!
BI pun tak betul dah nak mencarut.

Kau toksah buat entry dalam BI lah dol, buat malu jer.
Entry rage kau dah jadi cam lawak. Aku bukanlah taknak galakkan kau berlatih menulis dalam BI, tapi aku lagi taknak GELAKKAN kau. Kalau kau tak keberatan, kau boleh hantarkan entry kau kat aku dulu (series!) kasi aku raet (check). Dah OK, baru kau publish. Barulah nama Hellioz tu bikin Mazidul goyang...

Lagi satu, kalau orang yang kita nak ambik perhatian tu dah ditegur cara elok tapi masih tak balas komen, barulah kita carutkan dia. Ni baru 1st comment dah caci maki, apa barang, dol? Kau ingat dia nak kasi lepas ke?

Facts or no facts, when you cuss, even Karpal Singh pun kena kick dari court dan proceeding takkan ke mana...Belajar tinggi tapi tak pernah aplikasi. Kau samalah cam orang yang kau dok kutuk-kutuk tu.

Aku nak tengok kau berubah. Kau ada future tapi kau takleh bla kalau kau asyik dengan style bebudak kau ni...

34 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

errrr.. asal dia terok sangat?

menusuk hati said...

Assalamualaikum uncle!

saya rasa kalau dia follow blog ni mesti blog ni kuar kat bloglist dia@hell list...kalau uncle perasanlah..cis!ada ke patut dia letak nama hell list utk blog yg dia follow!(rasa nak mencarut ja)...siap ada yg puji2 lg

menusuk hati said...

budak freemanson,patutlah...

red army said...

hey, salah ke nak letak list sebagai hell list.
dont ever forget to read the disclaimer.

red army said...

tengok lambang freemason terus assume dia freemason?
hey come on lah, use ur mind wisely, "menusuk hati"

menusuk hati said...

macamni,hell ni neraka n apa2 yg korang nak agplah..yg ptg salah satu maksud dia neraka.bayangkan kalau blog yg dia follow tu blog yg islamik,..kalau org selain islam yg tengok mesti akan lainlah jadinya..

Err..mu letaklah salib banyak2 kat ruang tamu dkt rumah mu..pastu ajak mana2 geng masjid buat baca yasin ke,tahlil ke dkt rumah mu..letak gmbr seorang mak pegang baby pastu ada lambang hati yg bercahaya dekat dada..ataupun mu pakai je baju I love jesus masa mu solat jumaat..saja nak test kewisesan otak otak lain..

Bro,maafkan saya ye..kritikan mu amat saya hargai..saya tarik blk ckp sy yg cakap dia freemason..betul,memang tak patut macamtu..ok bro!peace no illuminati!

red army said...

hell is something significant yang manusia cakap takut nak masuk tapi kat belakang hoorah! buat dosa banyak2, itu sangat berbezanak bandingkan dengan salib dan geng masjid.

takkan nak letak sorga, belum tentu kita ahli sorga, tapi kita mungkin dah jadi ahli neraka.

why oh why.

menusuk hati said...

ish..kita org islam kena yakin bahawa kita konfm msk syurga wlupn akan d azab ribu tahun d neraka..lbh baik baik azab beribu tahun dpd selamanya d neraka n lebih baik kalau xmasuk lgsg..yg pntg,jgn putus asa..

kalau sekali sekala terlalai n berbuat dosa,itu normal bro tapi kalau org tu tau benda tu dosa n xnak berinisiatif untk xulginya lg,itu kurang normal..

pa2pun,salib tu nanti menjadi salah satu elemen bahan bakar dkt neraka..

ok bro!jgn pts asa wlpn kita pernah berbuat dosa ok..Mungkin dosa yg saya buat lebih dahsyat dpd dosa yg U buat..jgn memalu utk mengkritik saya ok..hehe!

ucaplah bebanyak kalimah lailahaillallah ye..konfm dpt syurga wlpn lambat.ok bro!Rocks!(",)w

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam...marah nampak? sabar yew dik..

red army said...

ha. ha. ha.

una berry said...

kdg2 kita pun xsedar kita pun dah setaraf dgn org2 yg kita dok kutuk2 ni.heh

Sca Ndx said...

seriusly.nama tu nama je. kalau nama itu betul2 bermakna. dah ramai dah orang jadi baik

red army said...

yeah. agree with u sca. why oh why.


nama baik orang tak pertikai. doa memang doa. tapi sedar ke. ha ha. menusuk hati ku yang membunuh.

Aku si penulis yang penakut tapi suka mencarut yang berselindung di sebalik blog murahan said...

Hellioz tu memang penakut.

Dia brani duk kutuk org belum tentu brani berdepan dgn org.

Apa brg main kutuk dlm blog, main depan2 la baru mantap.

Blagak baek sgt le tu smpai org yg dia nmpak x ok dia trus nak kondem.

Tatau perangai budak kecik mana dia tiru.

X cukup protein time minum susu mak kot.

Ahh, malas aku pikir.

Dari dulu mmg aku benci tgk blog Nerakalioz ni.

Sama jgk mcm dia benci tgk blog org yg dia benci.

Mudah2an dia diberikan hidayah oleh Allah supaya x tersimpang ke neraka.

Amin amin amin.

p/s: berubah la ko hellioz, blogger mcm kau ni cuma setaraf dgn org yg kau sndiri duk maki. kehkehkeh

p/s(2): sokong entri ni. hehehe

PointBlankShot said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

fuck you ATTENTION WHORE. go fuck yourself. you're fuckin liar and fuckin brainless.

fromhelltohell@rocketmail.com said...

ahahaah lu la rupanya mangkuk self proclaim skizo tu.

lu tak cukup nenen ke masa kecik dulu bai?

dear si penulis bebal, gua tau lu tu sotong majusi in disguise.

tengok ayat sotong lu pun buleh kenal laa kahkahkah

imma troll you bitch.

Al said...

Yeahhh
scuba bikin pns lg

red army said...

hai sotong "Aku si penulis yang penakut tapi suka mencarut yang berselindung di sebalik blog murahan"

LOL. you are so damn judgemental made me judge you. you are so purrfake, mungs.

blue army said...

bapak tak bebas langsung ber-blogging skrg.
semuanya di perhatikan.
ini lah org Malaysia.
rilek lah. budak Hellioz tu bg pandangan dia.
kalau tak suka kenapa pergi bukak jugak blog dia tiap masa? simple beb.
org lain yang tak suka pandangan kau, rilek je. tak hentam pun kau.
dalam dunia ni mana ada semua orang suka kita.
Kekasih Allah SWT pun ada musuhnya.
Cuma, jgn bina tali permusuhan tu dah lah.

Along Tapa said...

kenapa aku rasa komen pasal blog hellioz ni jadik macam forum debat lak ni??haha...

biasa r kalo cikgu tegur anak murid..kalo dia rasa silap, nanti dia betulkan la...adehhh...takyah nak emosi sangat...

Gorengbaek - Cerita bunuh diri lak....

Hangit Habis dah - Kalo dah dasar penting diri...

Irwan said...

kalau hellioz boleh pakai perkataan sesuka dia dalam meng ekspresikan dirinya,

mengapa pula kamu semua marah-marah bila perkara serupa diperlakukan padanya?

dan siapa kamu padanya nak backing2 beliau? kamu mak yang menenen kan dia kah? atau kekasih angkat-angkatnya kah?

kalau baru sekali dua main (tu pun ikut nasib), jangan suka pakai perkataan fuck.

dan kepada yang "imma troll you bitch" tu, MAKE MY FREAKING DAY!

unlike you kids, we stand out in the open while saying what we wanna say, bung face!


hehehe.

This gonna be a fun weekend

fromhelltohell@rocketmail.com said...

firstly, fuck. fuck fuck and fuck kahkahkah

second, lu poyo. bajet bagus

third, lu proclaimed diri lu skizo. takmau claim diri lu ada asperger jugak? tu lagi teruk kot hahahh

fourth, lu muka pakcik tapi jiwa kanak-kanak (maybe nak tunjukkan lu skizo kot?)

fifth, gua tau lu tak cukup nenen. sebab tu rajin nak point orang kahkahkahkahkah

p/s:
fuck you, you fucking fuck!

red army said...

just one thing.


kenapa harus judge english dia?



harharhar.

Sca Ndx said...

dok agungkan bahasa penjajah buat apa? salah sikit dah nak jadi polis bahasa.

eszol raar said...

aduhai

hormatilah pandangan orang lain

mengapa perlu berkata-kata kesat

mengapa perlu pening

mengapa perlu itu semua

pandang,baca,dan digest

org ada mulut,orang ada badan

jgn kerana mulut badan binasa

different ppl, different approach

belajarlah..n judge wisely

it's not wrong to judge

beinng judgmental is nature of human being

but being an impulsive judge do not make urself look wiser more than an 18 months old kids

Dark Half said...

@hellioz
kalau lu kutuk org lain, lu anggap itu perspektif, tapi lu tak boleh pulak terima perspektif orang lain terhadap diri lu. how come?

you cuss those who you term as being judgmental but you yourself is judging this guy. melatah ke bai? kena cuit dah fuck fuck fuck...typical hellioz

Ka-Ching said...

aku setuju dengan komen ko Dark.

LOL Helioz berani dengan perspektif dia tentang orang lain. Salah ke perspektif orang lain terhadap diri dia plak? JELAS!! keanak-anakan.

yg jadi tukang kipas pun kena la terima gak Helioz tu manusia jugak. ade yg suke dia dan ade gak yg x suke..so???

ada mata pandang,
ada telinga dengar,
ada otak??

FIKIR.

Irwan said...

ok, now we know what kinda people that made the terfaktab (maybe not all but most of it)...


so, PIIIRAAHHHH la kan?

Irwan said...

red army: why not? hehehe

Elena Reeney said...
This comment has been removed by the author.
Elena Reeney said...

oh okay,

conclusion of people that made terfaktab apanya?

wahhh.. sebagai penulis terfaktab, saya sangat terasa ni.

Irwan said...

dan dalam konklusi itu, saya nak menge join skuad korang. tapi kapla kata piirah..saya pii lahhh

dong dong23 said...

coach factory outlet
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
jordan 13
coach outlet store online clearances
replica watches
gucci outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops sale clearance
giuseppe zanotti
coach factory outlet
louis vuitton outlet
adidas yeezy
ralph lauren
nike air max 90
giuseppe zanotti sneakers
supra shoes
longchamp handbags
christian louboutin flats
coach factory outlet
coach factory outlet
lebron james shoes 2015
ray ban sunglasses
michael kors
christian louboutin sale
michael kors handbags
ghd hair straighteners
jordan 11s
coach outlet store online
louis vuitton
louis vuitton handbags
true religion outlet
polo ralph shirts
replica watches for sale
air jordan pas cher
coach outlet online
coach outlet
hermes birkin bag
coach outlet
20167.21wengdongdong

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...