Wednesday, August 3, 2011

Blog Begins at Forty Mengganas!

Sapa yang cukup lama dalam blogosphere Malaysia, pasti takkan terlepas dengan blog ni:

Bro Gedek dengan anak hangkat nya dari Korea : July 25th

Blog Begins At Forty

Dulu-dulu, masa aku mula-mula berjinak dengan blogging ni, aku dapati blog ni macam self-absorbed. Tapi, ada sesuatu yang berlaku dalam blog inspirasi aku yang satu lagi : KulupSakah, yang membuatkan hati aku terbukak pada blog bro Gedek ini.

Hari ini, ia dah jadi macam blog wajib yang mesti aku kunjungi setiap hari. Dulu-dulu rajin jugaklah mengomen. Tapi bila dah lihat jumlah komen setiap posting ialah minimum 40 bijik, aku mengambil keputusan mendiamkan diri.

Apa-pun, aku suka dengan blog-blog yang sebegini sebab ia REAL. Walaupun ada jugak gambar-gambar yang diedit oleh bro Gedek, the emotion, the feeling dan humor yang terselit dalam setiap gambar itu, menjadikan blog ini unik. Syabas Bro Gedek! Semoga banyak lagi blog jujur macamni wujud dalam blogosphere Malaysia!
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...