Wednesday, August 3, 2011

Blog Begins at Forty Mengganas!

Sapa yang cukup lama dalam blogosphere Malaysia, pasti takkan terlepas dengan blog ni:

Bro Gedek dengan anak hangkat nya dari Korea : July 25th

Blog Begins At Forty

Dulu-dulu, masa aku mula-mula berjinak dengan blogging ni, aku dapati blog ni macam self-absorbed. Tapi, ada sesuatu yang berlaku dalam blog inspirasi aku yang satu lagi : KulupSakah, yang membuatkan hati aku terbukak pada blog bro Gedek ini.

Hari ini, ia dah jadi macam blog wajib yang mesti aku kunjungi setiap hari. Dulu-dulu rajin jugaklah mengomen. Tapi bila dah lihat jumlah komen setiap posting ialah minimum 40 bijik, aku mengambil keputusan mendiamkan diri.

Apa-pun, aku suka dengan blog-blog yang sebegini sebab ia REAL. Walaupun ada jugak gambar-gambar yang diedit oleh bro Gedek, the emotion, the feeling dan humor yang terselit dalam setiap gambar itu, menjadikan blog ini unik. Syabas Bro Gedek! Semoga banyak lagi blog jujur macamni wujud dalam blogosphere Malaysia!

11 comments:

Isa said...

kembang seminggu Bro Gedek... hahaha..

BonekadalamChermin said...

tumpang bangga


:D

Bigdaddyz said...

oh! dia memang sangat famous sekarang...ramai gadis tu menunggu....hehe!

Eye_nee said...

Ala gedek siap senyum2 cipan lagik...

mas saari said...

blog wajib saya jugak...hari2 mesti mau singgah punya!

WanBeruas said...

Sama gak ngan gua bila nak komen kat blog dia ramai sangat yg dah lebih dulu...Eleeee Gedek..senyum simpul nampakkk..hehehehe

Muntos said...

mohon setuju dengan isa. kehkeh

MiZ Rayy said...

kreatif btol blog dia. xpyh krg pnjg2 pon.. =)

lily abd ghafar said...

tu la.... dedolu rajin je nak komen tp sbb an da ramai pengomen, lagi suke jd observer jer... anyway belog mr mGm mmg best!

p.s. huhuhu **senyum nampak gigi la mr mGm!

Irwan said...

Tengok! Bro Gedek punya peminat melimpah-limpah sampai ke blog gua. Thanks, to all for coming here!

Anyway, gua lebih berminat dengan blog-blog jenis macam ni sekarang, yang mengambarkan realiti dan bukan fantasi..Cheeiii

solomolo said...

Uncle Gedek kan dah fofuler skrg ni...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...