Saturday, March 12, 2011

Skandal Dari Langit





Walau rintik
Aku terkejut dengan kebasahan

Rintik-rintik walau sedikit
Namun saiz titik hujannya
BESAR!

Fuiyyo!

Tiaptiap hari camni,
Mau banjir Missisippi

Tak paham?
Aku pun tak paham.
Tapi cuba korang baca 
Baca dan baca
Sampai lebam.


Rekomendasi kepada: Hanis Manis




HanisManis

Love her crooked humor.
Love her crooked drawings.
But her messages ain't crooked.
They are straight.
Straight FROM,
And TO the bottom
of the heart.


Dare me, to comment?
Think not
'Recommend' maybe.


Go and know she





Rekomendasi kepada: Aj Nismihan

Aku hingatkan Cik Nani dah deep. Pastu aku jumpa Diloz. Pastu fuckthesupernotcool. Pastu Aj Nismihan pulak. Mau meletup kepala hotak haku ni kang...Mana datang bebudak ni semua? Huarrraggghhhh!!!


AJ Nismihan

Aku baca 7hb Feb punya entry (), deep.



Aku baca yang sebelumnya. Lagi deep. Erotik pun ader.

Aku baca lagi.

Ni kang tak berganjak aku, ni kang...
Aku ke dapur jap. Korang teruskan dengan AJ...Deep...

Rekomendasi kepada: another anonymous




Aku tertarik dengan tajuk entry terbarunya pada masa aku blogwalk tu. Jalang. Dan entry Cik april eight ni direct. Personal dan emotional. Sarcastic. Saiko,lah aku weyhh..

Pastu aku baca sajak jika aku mati muda. Aku tak taulah Cik April ni buat sendiri ke apa, tapi sajak ni cool. Aku relatekan dengan kes pembuangan bayi yang semakin menjadi-jadi setiap hari di negara ini. Semoga kita semua menjaga batas pergaulan dan kalau terlanjur, bertanggungjawablah. Dunia tak kiamat bila dah ada anak. Rileklah. Sampai bila nak main lari-lari...

Anyway, aku juga berharap Cik April banyakkan lagi entrynya berkaitan isu di sekelilingnya. Best la pulak blogging ni lately...


Salut.


(siyes, aku yang lambat)
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...