Saturday, March 12, 2011

Rekomendasi kepada: another anonymous




Aku tertarik dengan tajuk entry terbarunya pada masa aku blogwalk tu. Jalang. Dan entry Cik april eight ni direct. Personal dan emotional. Sarcastic. Saiko,lah aku weyhh..

Pastu aku baca sajak jika aku mati muda. Aku tak taulah Cik April ni buat sendiri ke apa, tapi sajak ni cool. Aku relatekan dengan kes pembuangan bayi yang semakin menjadi-jadi setiap hari di negara ini. Semoga kita semua menjaga batas pergaulan dan kalau terlanjur, bertanggungjawablah. Dunia tak kiamat bila dah ada anak. Rileklah. Sampai bila nak main lari-lari...

Anyway, aku juga berharap Cik April banyakkan lagi entrynya berkaitan isu di sekelilingnya. Best la pulak blogging ni lately...


Salut.


(siyes, aku yang lambat)

3 comments:

april said...

terima kasih en.irwan.
:)
saya cuma menulis perasaan sahaja.
dan 'so called sajak' tu,jika saya mati di usia muda adalah satu tranlasi kepada lagu if i die young karya the band perry.cuba lah dengar.
menarik.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

hmm mmm

Irwan said...

itulah, rasa cam pernah dengar jer tema ni kat mana-mana..eh? laaa..memang dah tertulis pun kat bawah ni...saya yg tak pasan

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...