Thursday, April 7, 2011

Korang cuba terjah blog ni!



Aku nak mintak tolong sikit:
Korang cuba terjah blog ni dan ceritakan kat aku apa yang korang tahu pasal blog Dunia Vovinska ini kat dalam ruangan komen aku ni. Aku sendiri pun akan berbuat perkara yang sama dalam masa terdekat. Apapun...


Komen aku kepada entry ini ialah:
"Sungguh lucah imej yang terpampang dari entry ini"



sekian...

Ibnu Zain Ar-Rembawi



Aku rasa aku kenal siapa ini. Kalau betulla, maka aku nak kenalkan kat korang salah satu keluarga paling berjaya sebagai tabligh kat area Rembau. Beliau ialah Encik Zain. Beliau ni bekas Navy ke haper, dan dah sampai tahap misi negara luar dalam level tabligh. Beliau ada ramai anak lelaki yang hensem-hensem dan semua dah keluar tabligh. Setiap lelaki dalam keluarga mereka ni tak pernah miss nisab tahunan dan selalu me re-new iman mereka dengan menyambut takazah. Encik Zain sendiri ialah seorang yang lembut dan suka tersenyum hinggakan tatkala mengigau pun bunyinya macam ketawa dan zikir-zikir yang ceria. Itupun, kalau betulla ini orangnya. Dan semua di atas inilah sebab, kenapa blog ini sangat dear kepadaku. Sebab ia REAL.

Apapun, Blog Ibnu Zain ini banyak berkongsi tentang karkuzari dan perasaan tuan rumah tentang isu semasa. Dulu-dulu, blog ni agak boring. Tapi sejak kebelakangan ini, tuan rumah semakin selalu update. Aku harap selalukan lagi. Kalau dah tau awak nak keluar 600tahun pun, buatlah auto post siap-siap. Takdelah kengkawan ingat awak dah syahid ke haper. Hehehe.


Aku tau ada banyak lagi blog karkun di blogosphere ni. Yang di atas adalah blog my hommies. So give it up!

Semoga kita semua kekal dipilih oleh Allah sebagaimana mereka semua.

Blog Cik Ahsuez




Blog Cik Ahsuez akan berpindah ke sini.


Cik Ahsuez ni salah seorang dari sindiket soljah. Atapun salah seorang dari kengkawan mereka. Ntah? Aku jumpa link beliau satu masa dulu dan terus menerjahnya. Cool gakla.

Aku memang cepat jer rekomendasi blog pompuan bertudung ni. Mudah. Halal-compliance.
No offense...Hehehe...
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...