Wednesday, February 9, 2011

Rekomendasi kepada: Anak Si Hamid



Pergh! Wa cakap lu. Ni baru otai Malaysia!
This is the best blog (for readers) I've found so far in the Malaysian blogosphere.

I recommend you start with this article. Cool!

I prefer 'taking' ASH with a cup of strong, freshly brewed coffee. No sugar please. 

Pengakuan berani: The other Khairul



Korang baca jerlah pengakuan berani Cik Khairul kita ni pasal masalah pompuan tak tutup aurat.
Aku suka entry ni sebab ia bias kepada golongan lelaki dan sesuai sebagai penambah seri blog ni.

Aku juga nak panjangkan entry ni kepada golongan jantan yang tak tutup aurat. Sama ada korang di padang futsal atau di dalam Giant. Tolonglah kembalikan kemaluan dalam diri masing-masing.

Mengarut 101 (semalam ada kelas)



"Cikgu-Cikgu!" teriak murid pompuan tu kat aku.
"Ye, cik adik, apa yang cikgu boleh bantu? Nak daftar masuk Kelab Komputer, ker?" lawak bodohku di pagi Rabu yang sungguh mengantukul-lazi.


"Semalam takde kelas Mengarut 101, ker?" tanyanya. Aku buat muka pelik. Aku semak salinan artikel yang murid Kelas 1 Mawar dah hantar kat aku: DarkHalf punya, Along Tapa punya...Aik? Cikgu Kak Ching pun ada? Mana Chirpy dan Eszol punya, ni? Mehmet budak form five, so dia memang tak termasuk dalam ini assignment...


"Eh? Ada, la...cuba gi ke kelas Cikgu Kak Ching..." jawabku selamba.

Murid pompuan tu buat muka terkejut dan berlari ke kawanan murid-murid lain. Kemudian kawanan itu berdengung-dengung malah ada yang terlompat-lompat dalam keterujaan. Kemudian mereka berlari ke arah Bilik Guru. Nak check shawl atau baju baru yang Cikgu Kakching bawak la tu...


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...