Tuesday, July 19, 2011

...berat lagi hidung yg menanggung

Gua ingat nak mengamuk pasal amoi belakang gua ni, dahla masam, cakap dalam phone macam azan.
Tapi setelah terpandang keadaan brader kat gambar bawah ni, gua rasa amat bersyukur.
Pengajaran di sini: standby facemask dalam beg kalau nak naik pengangkutan awam.

Tren komuter rosak di Setiajaya

Gua nampak ada tren kat stesen. Gua ingat gua lambat. Dah beli tiket baru tau yang tren rosak. Elektrik dari kabel ada, tapi tren tak idup.
Para penumpang yang ada terpaksa dikeluarkan dan ramairamai berkumpul di platform 2.
Bila tren sampai, semua hilang pertimbangan menolak, menyumbat, memaksa diri sendiri memasuki koc2 yang dah padat.
Gua pun taknak komen lebih lebih sebab ada masamasanya, gua pun buat benda yang sama. Hehe.
Yang gua tak berkenan ialah petugas2 KTM rilek jer berjalan dengan machonya masa gua feedback pasal tren tadi.
Sekurang-kurangnya, buatlah muka cemas ke, jalan lelaju ke walaupun kami tau, takde apa boleh dibuat selain menunggu je tren ganti

Blog Alostari dah takde?

Terima kasih kerana komplen pasal blog Ustaz Hambali yang dah tak boleh access. Aku dah tau masalah ni dah dekat sebulan tapi dari sehari ke sehari asyik terlupa je nak tanya ustaz. Pagi tadi baru kesempatan.
Jadi, kepada peminatpeminat blog Ustaz Hambali, sila ambil link barunya kat sidebar kanan berlabel 'Inspirasi' tu.
Selamat beramal!
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...