Wednesday, February 23, 2011

Siri Sarkasis


Seperti yang dijanjikan, minggu ini Tukang Komen akan mem-feature-kan satu lagi blog yang menjadi faveret. Sarkasis terdiri dari 13 orang penulis yang LEBIH FRIENDLY dari skuad TERFAKTAB minggu lepas. Dua orang yang aku suka kacau ialah Ghost Writer dan Sca NDx.


Aku saiko dengan Sarkasis ni sebab dia update berkali-kali dalam satu hari. Kalau korang perasan, dua tiga minggu ni, aku agak hevay mengupdate blog aku sebab nak celen frekuensi update diorang ni. Pada aku, jika jumlah entry per bulan blog banyak penulis camni tak dapat celen jumlah entry kat blog-blog aku, aku tak terjah mereka. Tapi sarkasis memang cibai. Dan sebab kecibaian itu, aku nak meng-offer diri aku untuk mensarkasiskan diri aku dengan mengejoin mereka...

Jadi, rajin-rajinlah menerjah blog ini untuk lihat..siapa yang KENA...hehehe...


p/s: Minggu depan: 100 Penulis? (kau dah gila ke Scuba? Banyak tuuu)
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...