Wednesday, February 23, 2011

Siri Sarkasis


Seperti yang dijanjikan, minggu ini Tukang Komen akan mem-feature-kan satu lagi blog yang menjadi faveret. Sarkasis terdiri dari 13 orang penulis yang LEBIH FRIENDLY dari skuad TERFAKTAB minggu lepas. Dua orang yang aku suka kacau ialah Ghost Writer dan Sca NDx.


Aku saiko dengan Sarkasis ni sebab dia update berkali-kali dalam satu hari. Kalau korang perasan, dua tiga minggu ni, aku agak hevay mengupdate blog aku sebab nak celen frekuensi update diorang ni. Pada aku, jika jumlah entry per bulan blog banyak penulis camni tak dapat celen jumlah entry kat blog-blog aku, aku tak terjah mereka. Tapi sarkasis memang cibai. Dan sebab kecibaian itu, aku nak meng-offer diri aku untuk mensarkasiskan diri aku dengan mengejoin mereka...

Jadi, rajin-rajinlah menerjah blog ini untuk lihat..siapa yang KENA...hehehe...


p/s: Minggu depan: 100 Penulis? (kau dah gila ke Scuba? Banyak tuuu)

16 comments:

eszol raar said...

semua tempat ko anta resume ek

Clarky Afif said...

haha! jumpa lagi nanti di 100P. masuk 100P kau dah terserempak degan aku 3 kali.

syabbas bettha.

ghost writer said...

sebab ko kacau aku,aku kacau ko gak kat sini...

ko tak buat keje lain ker lepas nih,nak update entry jer...

ops aku lupa ko dah berhenti keje dah ek...(budak bengkel)

ghost writer said...

hahaha..harun salim bachik!gudlak bro...

kata eszol...mai kena sedapur dulu.

luna said...

piu piu piu (bunyik mercun pemula acara)





aku datang untuk kali yang ke2 kat sini ^.^

M. Faiz Syahmi said...

woop-woop! :P

NAJ HEBAT said...

tahniah.


sila datang lagi ke sarkasis.


sekian.


piu piu *mercun*

Dark Half said...

sampai harini aku x sure sape tokan sarkasis

soltura ko x nak tejah gak ke? aku segan sket kat geng2 cik siti zafira.sastera tahap tertinggi tu, dol

wahono said...

nice blog gan.............
ane tgu kunjungan baliknye di lapak ane....
dont forget to follow me back...oceh ?
$$$ :)

wongmbanjar said...

udah ane paang link agan...
pls cek >>>
http://wahonobae.blogspot.com/p/link-exchange-here.html

~* chirpy_chummy *~ said...

bahasa ape 'ane'2 ni?

Irwan said...

hahahahaha...jangan tegur cik chirpy...

(sampai ke sini diorang follow aku...)

ctpayong said...

sebab jugak ko komen dlm pada ko scuba2 tu...abeh lappy ko tak masok air...

Irwan said...

amender ct payong cakap ni?

woot-woot said...

lehhh dah name die penulis banyak..sah2 la update die banyak



LOLLLLLLLLLLLLLLL

Irwan said...

tau. satu benda yang biasanya menarikkan aku ni ialah blog yang update banyak...cam blog aku..


hehehe

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...