Thursday, February 3, 2011

komen kepada: senjata rahsia

Kengkadang aku rasa malas nak blogwalk kan SEMUA blog aku.
Setiap satu; ada 'masyarakat' dia sendiri dalam blogosphere Malaysia ni.

Jadi, aku pun blogwalkkan dia ni ajer
Korang pun kena cuba, sekali-sekala...












p/s: "game klik-back-klik-back"

I know you're there. Why so quiet?

I know you're there. Watching. Reading.
wassup widda silence?
I threw away the shoutbox, by the way...

Fedap dengan site JobsMalaysia


Aku malas nak komen banyak. Paling senang, aku taruk gambar komen aku kat sana. Pedulik hapa aku.
Giler susah nak daftar! Patah pinggang dan hati aku dok check-check checkbox halus-halus tu. Mangkuk punya site.

Kepada yang berkenaan, silalah mudahkan pendaftaran semudah membuat blog.
Mangkuk punya site.

Bored yet?


Bored yet?


Aku taburkan peluru
Kemudian ku berselindung di balik batu...
...dan aku terus menunggu...
..dan menunggu..
...dan menunggu...




last-last...
(ada gak terpikir)


semua gambar di curi dari google
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...