Thursday, February 3, 2011

I know you're there. Why so quiet?

I know you're there. Watching. Reading.
wassup widda silence?
I threw away the shoutbox, by the way...

9 comments:

Irwan said...

aku tahu kau kat situ. apsal kau diammm jer? kau dok carik blog kau kat sini, ker? aku belum komen lagi laaa...sorilaaa..aku pun nak rehat jugak....

bukan! bukan kau!

aku cakap dengan KAU

ye kau!

apsal tak tido lagi?

Ka-Ching said...

ha? apekah?

kenape xde shoutbox dah?

eszol raar said...

kah kah kah

mmg giler!

apasal buang?

Irwan said...

buang shoutbox pun giler?

tak tukang komen arr ada shoutbox (walaupun tukang komen menggalakkan penggunaannya-macam kes makan bawang pada nabi...cheyyhhh)

Irwan said...

kak ching!!!! lama tak mengomen? bila nak take over kelas 1 mawar?

naik selsema aku layan diorang...

kelab komputer dah nak start ni...

Ka-Ching said...

wohh??? xde idea nk komen(bleh pakai ke alasan itu?)

take over kelas 1 mawar? nanti kite bukak kelas memasak har har har

Irwan said...

tak kisah..asalkan diorang belajar something...

tapi akak kenalah bagi lesson dalam gaya yang menarik. seksi-seksi gitu. bebudak suka seksi. eszol suka. dark pun dok zikir milf sampai skizo.

hmmmrrmm


(you know you're bored when you're start talking gibberish..)


while outside, the wind roars..

Al said...

ok,apepon kite enjoy cuti dlu

gong xi fa cai!

Dark Half said...

scuba meroyan

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...