Saturday, February 26, 2011

SARKASIS: Gadis Pudarnama


Gadis Pudarnama

Aku suka sajak dia yang sharp dan deep.

Cuma dia tak banyak sangat menulis dalam blog ni, maka sukar aku nak dapat feel mengomen dia. Jika benarlah seperti yang di tagline, maka tak salah jika aku andaikan bahawa hidup Cik GP ni amatlah simple. Sebab entry pun sebulan dua-tiga das jer.

Pada pendapat aku, kalau sesapa ada skil nak bersajak, buatlah sajak bebanyak. Sajak tak semestinya panjang-panjang. Yang penting dalam sajak ialah pesanannya. Mesej emosi yang nak dikongsi, tu.

Cuma, aku particularly attracted dengan entry dia yang ni. Nice!


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...