Thursday, April 28, 2011

Rekomendasi kepada: Fuck the supernot cool



Mamat ni semakin cool. in fact, membaca entry-entrynya adalah super cool. Tapi sebab dia fuck benda-benda super cool, maka aku pun fucklah jugak. Amendernya intro banyak mencarut ni?

Apapun, masa aku terjah blog dia, aku boleh relate dengan entry dia yang ini.

Sebabnya, lately, masa aku nak menaip untuk blog, aku mesti either endup tweeting atau melangok tak buat apa-apa. Tak macam dulu-dulu. Tak macam supernotcool kita ni yang keluarkan entry 3 kali sehari setakat ini. Blog yang rajin sebeini memang puashati taruk link blog dia dalam blog kita. Cool.

Lagipun, ayat dia pendek-pendek dan provoking. Dia suka main dengan perkataan dan setakat ni agak cool pada pembacaan aku. Sesuai untuk aku yang sedang belajar nak tweet ayat power. Aku nak dominate the world dengan twiter. Hahaha.


Anyway, aku harap dia tak marah aku featurekan blog dia kat sini harini dan semoga dia dahalanghalangonline tu, datanglah mengomen kat sini sepam dua. Kasi baekkk punya.

Hahahaha!

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...