Thursday, April 28, 2011

Rekomendasi kepada: Fuck the supernot cool



Mamat ni semakin cool. in fact, membaca entry-entrynya adalah super cool. Tapi sebab dia fuck benda-benda super cool, maka aku pun fucklah jugak. Amendernya intro banyak mencarut ni?

Apapun, masa aku terjah blog dia, aku boleh relate dengan entry dia yang ini.

Sebabnya, lately, masa aku nak menaip untuk blog, aku mesti either endup tweeting atau melangok tak buat apa-apa. Tak macam dulu-dulu. Tak macam supernotcool kita ni yang keluarkan entry 3 kali sehari setakat ini. Blog yang rajin sebeini memang puashati taruk link blog dia dalam blog kita. Cool.

Lagipun, ayat dia pendek-pendek dan provoking. Dia suka main dengan perkataan dan setakat ni agak cool pada pembacaan aku. Sesuai untuk aku yang sedang belajar nak tweet ayat power. Aku nak dominate the world dengan twiter. Hahaha.


Anyway, aku harap dia tak marah aku featurekan blog dia kat sini harini dan semoga dia dahalanghalangonline tu, datanglah mengomen kat sini sepam dua. Kasi baekkk punya.

Hahahaha!

7 comments:

Along Tapa said...

serius....bermain dengan bahasa memang keseronokan melampau...

tapi baca entri dia buat aku rasa macam aku kena belajor lagi cara bermain bahasa...sangat heavenly..huhu...

Gorengbaek - Sebab filem melayu susah nak hit kat wayang....

Hangit Habis dah - Aku faham perasaan ko.....Anwar....

Kerat Senget - My Own Path

ghost writer said...

supernotcool yang COOL!

Irwan said...

Ramai orang yang macam dia, buat kepala sendiri. Tapi dia yang paling cool

i'msosupernotcool said...

aku dah nak bersara baru ade orang feature.
haha.
anyway, thanks dude.

Fontonk said...

kasi komen aku punya entry baru. ada bran? haha

Irwan said...

Lu update 2 tahun sekali ke apa?

Irwan said...

super not cool: pleasure's all mine!

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...