Friday, February 25, 2011

SARKASIS: BadekGonzales



Suka cara dia memandang sesuatu isu itu dari watak yang berbeza. Aku ingatkan dia ni seorang mamat yang serius. Aku pun terjah blog dia...

Memang dia seorang yang serius. Bulan Feb 2011, koman-koman sehari satu entry. Aku suka blog yang macamni. Tak kisahlah walau dia update blognya dengan sehelai dot kat tengah skrin ke (sebab takde idea). Itu menunjukkan dia ambik berat dengan perkembangan blognya. Dan orang camni aku nak kenali...

Pepehalpun, link ke blog budak ni memang bagus kalau di taruk dalam blog kita sebab barulah bloglist kita nampak fresh dan berkembang. Takdelah semua dalam list tu stok 6 bulan tak update dan ke atas jer...

Lagipun entry dia ada ciri islamik sikit so kiranya dapat la pahala seketul dua kat mana-mana...

Meneroka gaya penulisan cam bagus:


(sebelum aku mula dengan sarkasis...)

"...Hidupku bergelumang dengan data dan fakta. 
Alamaya ini padaku adalah eskapisma. 
Nyah kau dari sini andai buku teks itu yang kau cari..."

~tukang komen           

SARKASIS: Clarky Afif (Mimpi Poppy)




Aku suka presentation blog dia yang ringan. Background hitam, tulisan putih menghighlightkan point yang dia nak sampaikan. Tambahan pula, kebanyakan pointnya aku tengok, adalah yang sharp-sharp jugak. Banyak cerita pasal emosi, pasal pemerhatian dan paling baru: siri Novel Melayu Klise.


Aku belum explore lagi elater ego dia kat dalam Sarkasis. Tapi aku expect kat sana mesti lagi best dari kat sini sebab kat sana tengah top...  ;p.

Cuma aku harap Cik Clarky afif update blog yang ni tiap-tiap hari. Itu jer. Sekian,


p/s: lagi sarkasis malam nantik! sorilah lambat..sibuk tweet-tweet ajer...heheehhe..@akuskizo

Sarkasis: Tukar design, yer?

Wei...Amender ni? Ingatkan salah blog tadi...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...