Friday, February 25, 2011

SARKASIS: BadekGonzales



Suka cara dia memandang sesuatu isu itu dari watak yang berbeza. Aku ingatkan dia ni seorang mamat yang serius. Aku pun terjah blog dia...

Memang dia seorang yang serius. Bulan Feb 2011, koman-koman sehari satu entry. Aku suka blog yang macamni. Tak kisahlah walau dia update blognya dengan sehelai dot kat tengah skrin ke (sebab takde idea). Itu menunjukkan dia ambik berat dengan perkembangan blognya. Dan orang camni aku nak kenali...

Pepehalpun, link ke blog budak ni memang bagus kalau di taruk dalam blog kita sebab barulah bloglist kita nampak fresh dan berkembang. Takdelah semua dalam list tu stok 6 bulan tak update dan ke atas jer...

Lagipun entry dia ada ciri islamik sikit so kiranya dapat la pahala seketul dua kat mana-mana...

5 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan blog itu sekejap

hiro said...

kah kah kah.

Clarky Afif said...

badek cerita pasal pahala?

badek cerita pasal pahala!

luna said...

ilebiu badek~!

Irwan said...

itu yang aku komfius dgn badek ni...kat sarkasis kain, kat umah sendiri lain...takper...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...