Thursday, November 18, 2010

Komen-komen bebas


Dua tiga menjak ni, aku agak sibuk. Namun itu tak menghalang dari skuad cakna blog ini dari terus menge-save-page dan mencari mangsa-mangsa terbaru untuk dikomen. Malangnya, walau hampir seminggu menyemakkan pen drive dengan isik blog orang, tukang komen masih tak berjumpa dengan blog yang membakar jiwanya untuk mengomen....Dan keboringan itu datang melanda semula.
Berboring secara berjemaah akan menunjukkan kebodohan

Sungguhpun begitu, ada juga tukang komen tinggalkan sepatah dua kata di blog-blog berkenaan. Namun, komen tukang komen di sana masih belum cukup memadai untuk dijadikan entry dalam blog ini. Oleh yang demikian, tukang komen akan menunjukkan beberapa komen yang tukang komen dah buat, tapi belum matang nak dikira sebagai entry dalam blog ini:

1. Akibat menyumpah tak tentu pasal (http://aidawahablovefun.blogspot.com)






2. roh sudah hilang.. (http://kulupsakah.blogspot.com)

3. Hamlet (2000) (http://sorrow-graphic-novel.blogspot.com)



Ada banyak lagi komen aku melayang ke dunia cyber, kena entah siapa. Tapi aku harapkan dunia blogosphere akan lebih mencabar pada minggu akan datang.
Kalau tidak, terpaksa lah aku mengomen blogshop atau resepi kek coklat orang
...Come on guys! Bring it on!


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...