Monday, February 14, 2011

Contoh Blogger yang Konsisten

Aku sarankan korang pergi ke blog ni.
Blog ni, dari mula aku blogging, sampailah ke hari ni,
Masih mengekalkan ciri-ciri ketimuran
dan Perjuangannya dalam dunia blogosphere

Walaupun Kerajaan siap buat iklan untuk lawan perjuangan dia,
Dia tetap vigilant!

Dan harini (ko tengok date-date entry dia),
AmirHisham kata dia nak berenti kerja.
cute sialll

Korang nak Belajar cara tulis message yang berkesan?

Kengkadang kita datang blog kawan kita,
Kita naklah tinggalkan bukti yang kita dah datang.
Atau kepada kawan rapat,
Kita tinggalkan bukti yang kita dah baca entry terbaru dia.

Tapi kepada blogwalkers,
Mereka cari STRICTLY shoutbox kita ajer.
Datang, skrol atas bawah,
tulis dalam kotak, SHOUT!

Kena tulis ayat power
Atau ayat yang kiutmiut
Baru orang nak datang..
Tapi kalau takde idea nak tulis apa,
Kat shoutbox dia.

Lawak giler!

Woii!!! Ada sesapa nak berenti kerja takkk?

Aku masih mencari orang yang nak sambung cerita aku...huhu...

ikuti perkembangan projek ini di sini:


(korang kena baca dari DISCLAIMER, baru paham...)

So..happy VDAY

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...