Monday, February 14, 2011

Woii!!! Ada sesapa nak berenti kerja takkk?

Aku masih mencari orang yang nak sambung cerita aku...huhu...

ikuti perkembangan projek ini di sini:


(korang kena baca dari DISCLAIMER, baru paham...)

So..happy VDAY

9 comments:

eszol raar said...

gua tak nak

hahaha

Along Tapa said...

haha...gambor last yang tak tahan tu..aku faham apa maksud disebalik gambor tu...lalalala~

Gorengbaek - Peribahasa kita...patut ke tak kita tukor?

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

Syadatul Adawiya said...

singgah sini meh.huhu
5 cara untuk berhenti kerja dengan sexy dan bergaya

Ka-Ching said...
This comment has been removed by the author.
Ka-Ching said...

wahahaha along tapa ape maksud ko? aku x paham. bleh ko bgtau tak???

vday tu ape?? (>_<)

aku nak jalan2 pastu snap gambar ape yg aku nampak mase hari yg korang ckp V day ituuuuuu

pastu post la ekekeke

Al said...

hidup vandetta!

kahkahkah

Pena Marhaen said...

aku dah sambung dah versi bunuh diri tu tapi tak tau laa cukup syarat ke tak..hehe

Irwan said...

eszol: taknak apa? taknak sambung ke taknak Vday? hahahaha.

ALONGTAPA: so, bila dah paham, bila nak merusuh?

Sayadatul: Stimar aku baca entry ko. Saiko pun ada. Ni kira nak sambung ke apa ni? Tak menepati kriteria kertas soalan pun?

Kaching: Tak sabar nak tengok gambar. Aku pun nak tau apa keadaan di luar sana...

Al: Hidup AL! (selambaer tag guru besar dan dapat reply segera laktu! syabas!)

PM: GREAT ENTRY by guru besar, weyh!!!!

dong dong23 said...

coach outlet store online
oakley sunglasses
coach outlet
oakley vault
hollister clothing store
michael kors outlet
gucci handbags
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet
michael kors outlet
coach outlet
nike nfl jerseys
nike roshe runs
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet
coach outlet
hermes bag
louis vuitton
gucci handbags
jordan 3
coach outlet store online clearances
kobe bryant shoes
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
jordan 6
abercrombie
louis vuitton
polo ralph lauren
louis vuitton handbags
lebron james shoes
abercrombie & fitch
louis vuitton handbags
fitflops
ghd flat iron
cheap jerseys
michael kors outlet
louis vuitton handbags
ralph lauren outlet
michael kors outlet
20167.21wengdongdong

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...