Monday, February 14, 2011

Contoh Blogger yang Konsisten

Aku sarankan korang pergi ke blog ni.
Blog ni, dari mula aku blogging, sampailah ke hari ni,
Masih mengekalkan ciri-ciri ketimuran
dan Perjuangannya dalam dunia blogosphere

Walaupun Kerajaan siap buat iklan untuk lawan perjuangan dia,
Dia tetap vigilant!

Dan harini (ko tengok date-date entry dia),
AmirHisham kata dia nak berenti kerja.
cute sialll

3 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

kacak nyeee :p

Along Tapa said...

smart gila...aku pun tak sekonsisten tu...hihi...

Gorengbaek - Koleksi bahasa kias dulu-dulu....

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

Irwan said...

semangat beginilah yang kita cari dalam muda-mudi di malaysia ini...

cuma jangan tiru pemakaiannya saja.

dan jambang tu.

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...