Wednesday, February 2, 2011

Rekomendasi kepada: Asam Garam Gula



Blog dia simple dan berwarna pink. Header dia nampak cam orang nak kawen. Title entrynya besar-besar dan jelas. Pada hari aku terjah blog ni, dia buat entry pasal roti Ikan Bilis Mighty White (dia bedal sampai 7 bijik). Tapi aku suka bukan sebab roti Mighty White. Atau warna pink blognya.

Aku tertarik sebab aku ternampak ada banyak perkataan DIY kat belah kanan blog ini. Aku memang suka dengan konsep DIY.

Tapi bila diamati lagi setiap entry dalam blog ni, didapati blog ni memang ada kelas dia tersendiri. Original, sempoi dan simple. Aku tak tau pulak cikgu pendidikan seni ada yang cool-cool...

Anyway, blog ni sangat bagus dibaca ketika sedih atau gundah sebab ia menceriakan. Aku tak taulah korang tapi aku memang ceria lepas baca entry-entry dia. Dapat lak entry yang ni:

5 comments:

MIZZ SUE said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2011/02/komen-pasal-belog-aku-lu-apehal.html

mama zakuan said...

jom komen blog mama plak...heheh...

Irwan said...

Jawapan Cik Sue pun giler cool (link). Makin respek weyhhh...


Thanks, Miss Sue. The pleasure is mine.

MIZZ SUE said...

same2 pak irwan!! heee

Irwan said...

pak? (cheiissss! melepas...)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...