Wednesday, February 2, 2011

Siri Peluru Tak Kenal Siapa



Siri ini dedikasi kepada blog yang aku jumpa bila menyiasat melalui jaringan yang terdapat dalam blog Cik Siti Zafira. Jadi, salahkan dia...

Diorang ni aku labelkan dalam kepalaku sebagai penulis dan takde iklan nuffnang. Diorang ni jual buku dan short movie agaknya dan ayat-ayat dalam entry diorang pendek-pendek tapi cool.  Dan aku tak expect sangat diorang akan balas komen aku sebab diorang ni ada kelas

Sesuai dibaca kepada golongan anak muda yang berinspirasi nak jadi penulis atau photographer atau pelukis, penyajak, penyair, pengarut atau apa saja. Daripada dok baca inpirational quotes atau novel dari mat salleh atau dakyah illuminati.

Kepada diorang aku salut.
Semoga aku dapat sebijik buku free dari setiap diorang ni nantik.

Hahaha.

9 comments:

Sutera_suci said...

Baca punye baca..terselit "Semoga aku dapat sebijik...". Cun. Sambil komen sambil minum air. haha

Anyway, saya suka baca komen pendek dan link dari komen-komen kamu.

Irwan said...

thanks, sutera suci...

sebenarnya, aku nak tulis segala top keyword paling popular untuk minggu ni supaya traffik blog ni naik, tapi cam murahan la pulak...


(tapi kengkadang aku buat gak...)

Sutera_suci said...

Tak..bagi saya tu bukan murahan, tapi usaha wan

Yang penting, hala tuju

Siti Zafira said...

Haha.. "Salahkan dia.."
:)

Mesti salah seorang blogger tu Sastraboy kan? Yang kendali expresisastra and paragonrasa, right? Since you want free book or zine, saya akan tolong cakap dengan dia yang anda mahukan free magazine eh? Hoho. ^^

Anyaway, dalam komentar, tak ada kelas dan sebaliknya. Just give your comment and I'm sure they will reply u back. Hehe.. =]

Irwan said...

thanks, cik Zafira. Ambo aka mulo mengomeng daghi sekaghe

Irwan said...

cik zafira, betul tak cakap saya? puak ni memang takkan layan orang yang tak dikenali...

maka saya taknak bazirkan peluru saya lagi...

dong dong23 said...

coach factory outlet
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
jordan 13
coach outlet store online clearances
replica watches
gucci outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops sale clearance
giuseppe zanotti
coach factory outlet
louis vuitton outlet
adidas yeezy
ralph lauren
nike air max 90
giuseppe zanotti sneakers
supra shoes
longchamp handbags
christian louboutin flats
coach factory outlet
coach factory outlet
lebron james shoes 2015
ray ban sunglasses
michael kors
christian louboutin sale
michael kors handbags
ghd hair straighteners
jordan 11s
coach outlet store online
louis vuitton
louis vuitton handbags
true religion outlet
polo ralph shirts
replica watches for sale
air jordan pas cher
coach outlet online
coach outlet
hermes birkin bag
coach outlet
20167.21wengdongdong

KellieWilliams said...

A source is needed to over-blog.com/ remain in contact from one location with pals and also Here typical individuals. That socially you will be active always. To help FREE DOWNLOAD FB LIKER FOR ANDROID & PC, WINDOWS you in this matter Facebook is one of the most popular FB Liker App social website where everybody has FB Liker actually ID and also hundreds of pals worldwide.

samellison said...

The chairs we checked covered aircus.com/ everybody from a days-old infant Website with a pound grown-up. They are all thought about full-size implying they Best Baby High Chairs - 2017 are suggested to remain in your kitchen area.

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...