Thursday, February 3, 2011

Fedap dengan site JobsMalaysia


Aku malas nak komen banyak. Paling senang, aku taruk gambar komen aku kat sana. Pedulik hapa aku.
Giler susah nak daftar! Patah pinggang dan hati aku dok check-check checkbox halus-halus tu. Mangkuk punya site.

Kepada yang berkenaan, silalah mudahkan pendaftaran semudah membuat blog.
Mangkuk punya site.

5 comments:

eszol raar said...

hahahahaha

kerajaan

Irwan said...

ni kang ader yang aku buat blog nak komen site kerajaan jer ni kang...

Ka-Ching said...

lulz dengan serbis yg diorg bg..

Dark Half said...

cemana susah nak dpt keje, camtu la susah nak isi form...susah bkn masalahnya tapi tak user-frenly. memang gomen tak nak fren ngan kita kot?kikiki

Irwan said...

website sepatutnya MEMBANTU dalam MEMUDAHKAN orang.

Ni makin memalatkan orang dan rasa nak merusuh pulak

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...