Thursday, April 7, 2011

Korang cuba terjah blog ni!



Aku nak mintak tolong sikit:
Korang cuba terjah blog ni dan ceritakan kat aku apa yang korang tahu pasal blog Dunia Vovinska ini kat dalam ruangan komen aku ni. Aku sendiri pun akan berbuat perkara yang sama dalam masa terdekat. Apapun...


Komen aku kepada entry ini ialah:
"Sungguh lucah imej yang terpampang dari entry ini"



sekian...

4 comments:

a.samad jaafar said...

DAH PEGI TERJAH..TAPI..NOT FOUND HIHIHI..

Along Tapa said...

haha...error..ko tertinggal /2011/ kat antara link home dengan link tajuk entri tu..hahaks..

Gorengbaek - Pesan ayah yang terbaik dari ladang

Hangit Habis dah - Budak jadik bangau...cikgu jadik ikan...mak bapak jadik rumput....

Kerat Senget - BOHSAN TAHAP GUANO!

Al said...

http://www.dunia-vovin.com/2011/something-to-blog-about.htm

haha
sori ak br jmp blog ni rsenya

Irwan said...

terima kasih, geng semua sebab betulkan link.

inilah yang kebiasaannya bila aku takdapat copy paste link sebenar. Tah mana-mana perginya...


Anyway, apa pendapat korang tentang blog tu

Korang paham tak sedara Nazri kita ni? Pening aku woo..Kejap cerita arnab. Kejap cerita miss Amerika...

Entahlah...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...