Friday, March 11, 2011

Rekomendasi kepada: fuckthesupernotcool


Aku tau blog ni satu masa dulu. Tapi sebab ia tidak memenuhi kriteria pencarian pada masa ITU, maka komen kepada blognya di hold kan dulu.

Itu bukanlah bermakna aku tak jenguk langsung blog-blog yang aku dah jumpa. Tidak. Bahkan nuffnangers yang datang blog aku pun aku simpan page latest mereka, ni kan pulak pengomen-pengomen berani mati yang datang mengomen di sini. hehehe.








Anyway, mamat ni punya point of view biasa ajer. Cuma presentation dia yang gempak. Dan it's relieving untuk membaca orang yang punya semua ini dan menyampaikannya dalam bahasa Inggeris yang berkesan (pada aku, lah). Takdelah aku pening kepala nak menyampaikan penghujung perenggan yang tahapa-hapa ceritanya.


Aku cuma harap penulis-penulis macam ni akan menulis dengan lebih banyak lagi dalam alter ego blog mereka ni dan eksplore lagi gaya penyampaian yang lebih berkesan mengikuta pembaca.

Hei! Kengkadang kita kena belajar menghargai untuk dihargai!

Mulakan dengan menghargai pembaca blog anda!

2 comments:

Dark Half said...

aku nak tanya, cane kau menghargai pembaca blog kau

Irwan said...

kalau yang suka pujian, kita puji

kalau yang suka kutukan, kita kutuk

tapi semuanya sukakan perhatian.

maka berilah perhatian

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...