Thursday, December 16, 2010

Komen kepada: Entry Gedek harini

Perghhhh!!!!! Ni lah entry tergempak untuk harini. 
Takyah aku nak kena reset gi hitammelekit sebelum log off for today

A key to success is to keep lots of keys...

Salam Tuan Gedek,

adusss....caption yang sungguh indah....betulbetulbetul..

tapi, pastikan  semua keys yang di keep itu sempurna. Bukan sekadar on the surface punya key. Atau half-cooked punya key..

Bilabila terjumpa pintu, barulah tak menggelabah nak cari keys...

keymark lu gedek...

tahap cetusan minda ke-6 laaa

6 comments:

Ka-Ching said...

adui..

"a key to sucsess is to keep lots of keys"

haha haha best best

Dark Half said...

some people say,the best of you comes out at 40's (orang cakap laa..)less word speaks louder than 1000 whining phrases

mana ader troll?

gedek! said...

IRWAN : Hehehe.... terima kasih, bro! Rasa dihargai la pulak! AKu lupakan perkataan 'keymark' lu tu...!

Irwan said...

oops, sorry, bro. luper lak. lu seriesss...

Pena Marhaen said...

best!!aku pun tak pernah terfikir benda camni..

Irwan said...

salah satu konspirasi dalam blog ini ialah untuk menginspirasi blogger...

disamping memperomote entry-entry yang menginspirasikan aku untuk mengomen...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...