Monday, April 25, 2011

Kaku


Wa kaku. Blank. Lama jari jemari gua floating atas keyboard laptop. Macam dah tak biasa pulak menaip rasanya. Biasa macam mesin gan. Sampaikan kengkadang kengkawan ingat kat luar dah hujan (dan ushar kain di jemuran)

Lately wa dok sibuk menaip kat henpon ajer. Yer. Wa rasa gua dah kena penyakit twitter. Wa takbley tengok tweet yang baek. Mesti nak komen. Akibatnya jemari wa dah tune untuk ruang sempit dan ketat. Wa dah slow bila menaip guna keyboard qwerty.

Bukannya idea takde. Idea makin melimpah ruah. Cuma wa dah umpama tersekat secara fizikal. Jemari gua dah macam bangang mencari kekunci hehuruf yang betul. Tangan kiri gua digunakan seluruhnya untuk butang 'A' saja.

Wa harap lu orang relax, jangan gabrak dan jangan taknak datang ke blog gua lagi. Gua OK. Cuma sekarang, gua nak ambik angin kejap.


2 comments:

Along Tapa said...

haha...abis cemana bro??type jenis petok ayam ke??

guna jari telunjuk dan menaip selaju mungkin??

hihihi

Gorengbaek - Pesanan untuk sahabat....

Hangit Habis dah - Misi menukor header dan design....

Kerat Senget - Kaa Dabri

Irwan said...

Walau pun slow wa teruskan juaa...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...