Friday, October 15, 2010

Komen kepada: Lubang Buntut dan Yang Sewaktu Dengan nya


Semalam ada otai blogger pakai gambar lubang buntut dalam postnya. Amender ntah. Dahlah sosialis. Melayu pulak tu. Kena tegur tak boleh, Dia jer yang tau sejarah. Dia jer yang reformis. Tapi otak masih tahap lubang dubur lagi.

Aku nak kaitkan kebangangan itu dengan blogger yang suka menggunakan keywords macam sex melayu, video lucah atau sebagainya untuk menaikkan trafik blognya (walaupun dia tak taruk link atau video benda tu). Sama jer bangangnya. Sorang membuntut untuk menyampaikan pendapatannya. Sorang lagi menggunakan buntut sebagai pendapatannya.

Aku tak taulah apa nak jadi dengan Malaysia ni.

Ni tak taruk gambar, tapi bagi 'gambaran'.
Yang di circle kan tu lagi laa.
Ingat ibu-ibu jaga anak mereka pasal nak dapat award ke?
Jadi, jadilah seorang insan yang ada integriti. Kalau kau bukan Islam pun, adakah OK pada mak bapak kau untuk berlucah-lucahan? Tolonglah. Baik korang taruk gambar lucah jer terus. Tentu gak arahnya.

Satu lagi, kalau takat buat blog dan komen surat khabar, baik taruk jer link surat kabar tu kat situ. Dan kalau setakat nak main kopi-pes, baik kau buat cam blog ni. Lagi luas permainannya dari pusing-pusing dalam kancah politik dan sex dan artis melayu ajer.

"Biarlah sikit tapi melekit"

5 comments:

eszol said...

siapa?

eszol said...

gua da taw siape

lu sebut sosialis n reformis gua da boleh agak

da tengok da pon

Dark Half said...

blog2 camtu aku setakat tengok je, bro
dah tau sape..heh

utk duit & pengaruh,macam2 manusia buat.org main SEO,dorg pun nak main gak

MR. MIND said...

lubang dia ke? hahaha....nak popular pnya pasal lar ni

Irwan said...

Ko dah tengok post original kat tukartiub?

Lagi camharam

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...