Friday, December 10, 2010

entry tergempak minggu ini by tukang komen

Kami tengah mencari point untuk dikomen sebagai penghabis sesi akhir mengomen pada malam ini. Namun entry terbaik untuk minggu ini masih belum ditemui. Ada entry cam Cik Dila, semalam. Atau entry "wujudkah Kosong?" haritu. Atau nak layan orang yang mengomen cam dark half, kak ching, Al, podeh3 atau budak clan mamat California nak join Seattle, tu. Tekanan 'besok Jumaat' mula terasa...Tak luper juger pada Cik Chirpy Chummy. I did forget you.

Azil tetiba berkata:
"Dalam misi penerokaan angkasa lepas, Amerika ngan Rusia diikuti oleh China, Pakistan dan lain-lain. semuanya tak dapat menandingi teknologi Malaysia..."

Kami terdiam dari perdebatan pasal pendedahan akan penemuan mikrob di planet yang arsenik tu dan memandang Azil untuk penerangan seterusnya.

"Orang Malaysia pakai kapal api" kata Azil sambil buat aksi lawak.

Dan kami semua ketawa.

Tapi tak keluar perkataan "Hahaha" atau "Hehehe" atau "KahKahKah". Kami cuma berzikir mengucapkan:




"series lolz! series lolz! series lolz"

8 comments:

Dark Half said...

fuyyohh..update pagi2 buta. takkan tak jumpe entry terbaekkk kat clan troll sampai lebam? aku nak berzikir gak...lolz

Al said...

ok ak semakin x phm dgn pemikiran tkg komen

~* chirpy_chummy *~ said...

fuyyooo...pg2 da komen (d tuju kpd dark)

heh, blog chummy xde update pn, xde ape perlu d komen..LOLZ jugak.

podeh3 said...

salamm. haha.. seriez lol..

Ka-Ching said...

apesal xnak gelak gayahgayahgayah dah? bosan da yerp?

ok ok LOLZ plak.

lololololoz ok tak?

podeh3 said...

haha.. kak Ka-Ching ni klakar la.

Irwan said...

hahaha. kita semua kelakar, minggu ni..

patutnya kita adakan satu get together, macam picnic dan tulis satu entry pasal picnic tu..

hahahaa..

Ka-Ching said...

buat piknik??? best tu! aku sponsor sandwich je ahaha

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...