Thursday, January 13, 2011

Komen kepada: Selamat Hari Lahir, Tuanku

Aku dah semakin KulupSakah
Ni suicide namanya...
Camana bengang pun, kita kena ikut camana cikgu besar buat...
Simpan dalam hati dan pura-pura hepi

7 comments:

~* chirpy_chummy *~ said...

err? komen utk blog snrik kah?

Irwan said...

promo untuk entry tersebut. sebab penganut tukang komen tak sama dengan penganut pbp...

eszol said...

gua akan meng-entry-kan nnti

Irwan said...

eszol, boleh aku taruk link entry kau yang ada kena mengena tu (pasal raja) kat dalam entry ni, tak?

Aku nak taruk tadi, tapi takut kau takut...

eszol said...

mana ade gua punya entry

tu entry blog kerajaan rakyat

kan ade link kat atas tu

ko nak letak,letak la

yg aku tulis part bwah entry tu je

Dark Half said...

kau takot ke scuba?
takot2 berani. amik semangat brader kulup byk2

Irwan said...

aku baru nak blajar2 takut kat Allah, dark...

eszol...dah

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...