Sunday, February 13, 2011

Lu apahal? Nak Gado?



Lu apa hal daring-daring wa satu macam? 
Buntang-buntang mata cam sial, sekali wa lempang, kang!
Nak GADO?
hah?!

NAK GADOGADO?
Nahh...Tempe yang tak tahan tuuu
Nak lagi? Nah! Kau..
sedap?

5 comments:

Along Tapa said...

aku nak gak gado2 bai..payung r..ngahahaha

Gorengbaek - Peribahasa kita...patut ke tak kita tukor?

Hangit Habis dah - Kalo lebih-lebih ni, aku pun benci...

Dark Half said...

lepas pekena gado-gado bleh sambung gado balik

Abang Jonni said...

sepinggan berapa inggit?... Along tapa bayor...

huhu..

AMMOSHAM said...

gua sekarang tengah bergaduh sama nasik lemak.

Irwan said...

Hui...Ammosham pun ader? Apsal> Sakit perut ker?

Along, Dark dan Abg Jonni tak tido ke?



Sebenarnya entry ni adalah eksperimen nak lihat camana jenis manusia yang datang blog ni....

so far so good...

THANKS TO ALL!!!!!

(apsal bunyi cam aku nak KO je ni?)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...