Monday, February 28, 2011

Repost: BIARKANLAH SI LUNCAI DENGAN LABUNYA


Bila ditanya si Luncai tentang dakwaan bahawa ada pihak tak senang hati dengan terjunannya, Si Luncai menjawab:

"Mereka jeles sebab mereka takde labu, tu bang!"

..dan hilang di celah ombak lautan...



p/s: ada 2 hari lagi sebelum free-twit aku tamat. tweetosphere: watchout!

7 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

biar luncai dengan labu racun nya~

Irwan said...

cik yuyu OK? (hehehehe..tak habis2 mengayat)

menusuk hati said...

Fiieewwiitt!!(utk cik yuyu)

Along Tapa said...

tapi kenapa labu??tak boleh ke dia guna benda lain??

Gorengbaek - Kenapa Along Tapa sorokkan identiti....

Hangit Habis dah - Sikit-sikit complain...jalan keluor mana???

Kerat Senget - masturah idrus

Al said...

2 hari je ke lg
ak igt utk slamanya


kahkahkah

~* chirpy_chummy *~ said...

err..ni bkn ke da penah ade dlm d other blog?

eh, twitter tu ade expired ke?

Irwan said...

chirpy: entry ni pernah keluar kat sini dulu...tu pasal namanya repost

Al: hehehehe. Tengok ar kalau aku nak sambung subscription...

Along: Labu? Dah labu jer yang ada masa bencana menimpa, nak wat camner?

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...