Monday, February 28, 2011

Repost: BIARKANLAH SI LUNCAI DENGAN LABUNYA


Bila ditanya si Luncai tentang dakwaan bahawa ada pihak tak senang hati dengan terjunannya, Si Luncai menjawab:

"Mereka jeles sebab mereka takde labu, tu bang!"

..dan hilang di celah ombak lautan...



p/s: ada 2 hari lagi sebelum free-twit aku tamat. tweetosphere: watchout!

8 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

biar luncai dengan labu racun nya~

Irwan said...

cik yuyu OK? (hehehehe..tak habis2 mengayat)

menusuk hati said...

Fiieewwiitt!!(utk cik yuyu)

Along Tapa said...

tapi kenapa labu??tak boleh ke dia guna benda lain??

Gorengbaek - Kenapa Along Tapa sorokkan identiti....

Hangit Habis dah - Sikit-sikit complain...jalan keluor mana???

Kerat Senget - masturah idrus

Al said...

2 hari je ke lg
ak igt utk slamanya


kahkahkah

~* chirpy_chummy *~ said...

err..ni bkn ke da penah ade dlm d other blog?

eh, twitter tu ade expired ke?

Irwan said...

chirpy: entry ni pernah keluar kat sini dulu...tu pasal namanya repost

Al: hehehehe. Tengok ar kalau aku nak sambung subscription...

Along: Labu? Dah labu jer yang ada masa bencana menimpa, nak wat camner?

Xinda 1987 said...

birkenstock outlet

fitflops sale clearance

nike outlet

adidas outlet online

reebok outlet store

coach outlet online

basketball shoes

christian louboutin outlet

mowang05-24

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...