Sunday, March 27, 2011

Aku dan WanZulqhairi



Masa aku tengah mamai tadi, aku main follow jerlah tweet sesapa punya blog yang aku tengah baca. Aku follow Wanzulqhairi. Pastu aku tidur.

Bila aku bangun, aku tengok ada berjuta tweet baru dalam inbox. Sibbaik henpon aku pakai external had-dis. Bila aku browse sesatu, aku tak dapati satupun tweet baru dari WanZulqhairi. Balik-balik sokerleaks. Balikbalik awek pasal donut BA nya. Dah mati, ke budak ni? Bisikku nakal dalam hati. Aku pun G WanZulqhairi.

Eh? Yer, laa..Cam dah mati.

So aku pun bukak laptop dan baca blog dia.


Perenggan pertama entry yang ni (sebab entry ni yang paling latest masa aku save page tu) telah menjatuhkan prasangka dalam hatiku. Aku scroll bawah. Sampai dotdot. Sabar. Scroll. Scroll.


Cilakak.
Mamat pengiklan rupanya.

Tapi iklan dia menjadi, la, kat aku, at least.

Aku pun baca entry-entry sebawahnya.
Dan aku jumpa! Entry hilang motor!


Akupun pernah hilang motor!
Aku suka perkataan 'tacing'
Lastlast aku pun suka dengan blog ni.
Aku suka style WanZul.
Best woo

Caya, lah!



'Wink-wink'



Eh?
Comel, la mamat ni!

Series!
Mesti, kengkawan aku suka!

2 comments:

Wan Zulqhairi said...

thanks!!!! hehehe... tacing skali lagi doo..!!

Irwan said...

Teruskan, wan...teruskan!

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...