Saturday, March 26, 2011

Rekomendasi kepada: Adakah anda Normal..18SX



sebuah perenggan yang dengan penuh perkataan menggalakkan, boleh ditafsirkan kepada pelbagai tanggapan, inikan pula orang yang dah memang berbogel dan memegang batang....


paip nak mandi dalam bilik air.


Kita saksikan kupasan dari SK

2 comments:

Dark Half said...

kupasan yg dikopi-pes??hehehh
memang ada logiknya bila ju-on caci-maki blog2 camni x lama dulu. it's ok kalau kau nak kopi-pes sbg koleksi bahan menarik utk dibaca. tapi all the way kopi-pes sbg jalan pintas 'buat duit', aku rs aku skip. baik aku baca tips camni kat forum lowyatt atau carigold

Irwan said...

Dark, ada orang masih tak paham etika kopi pes atau makna plagiarism ni, walau dah bertahun-tahun berblog....

kita kena bagi mereka benefit of a doubt dan tanya mereka elok-elok.

tapi kalau dah tanya amsih lagi asshole cam aku, lash ajerrr...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...