Monday, March 14, 2011

Rekomendasi kepada: somewhere over the rainbow



Aku rasa aku terjumpa blog ni melalui pengembara dalam link kengkawan Cik LaraSephia. Tapi tak kisahlah, yang penting, blog ni awesome! Serious shit!

Aku tak tau la korang tapi as a noob dalam blogosphere, aku mula suka semula blogging selepas membaca dan menggodek-godek isik blog ni. Serious inspirational. Given that you all paham lah all the statistic jargon yang cik goodaspirin ni cakap.

Aku harap Cik goodaspirin aku mengupdate lebih banyak lagi cerita-cerita pasal peristiwa lama ke, pandangan tentang isu ke, sebab aku nak tau. Nak tau camana cara neuron dalam kepala dia tu bersambung...

Hehehe...


Serious cool!!!

Barulah buatkan aku rasa macam noobs semula! Best!


2 comments:

goodaspirin said...

Thank you mister :)

Irwan said...

giler lama baru perasan. sibbaik gua tak mati..kekekeke

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...