Friday, April 8, 2011

Matcham-Matcham




Aku tak puas hati dengan mamat ni.

Bahasa dia kat dalam blog ni matcham bagus


Tapi at the same time aku dapat rasakan kelembutan cibainya. 

Aku ketahui kewujudan dia melalui blog KulupSakah dan BBAF Bro Gedek.
Lepas tu dia team-up dengan sarkasis.

Lepas tu aku perasan blog pengembaraan kamera henfon dia

Skizo aku dibuatnya si mamat bujal X ni

Tapi, daripada aku buang masa dengan dia, baik aku layan tweet awek Iran ni dulu. Dia kata nak jual uranium 3 kilo kat aku. Boleh aku rolling kat Jepun.

Lain kali kalau ada entry gempak dari lu, wa terjah lagi. Hehehe.

@_@
(link-link)

2 comments:

bujal X said...

malu ah saya~~tq!

Irwan said...

pemalu konon, cheiit!

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...