Friday, October 1, 2010

fak komen moderesyen

fak komen moderesyen


12 comments:

Dark Half said...

tapi blog ni ade wed verifikasyen la bro
nape x turn off

blog aku set komen approval sbb kdg² aku overlook komen baru pd entry zaman batu aku..huhu

Irwan said...

gua dah turn off. Lu bila lagi?

najib said...

salam scuba,xder lak shotmix,aku shot kat sini jer,salam ziarah scuba

Fontonk said...

nantilah aku off kan. hahaha.

Irwan said...

cayalah fontonk, makan cili

Bos said...

aku taknak off kan sebab nak tengok komen entri lama..komen maki hamun pun aku publish jugak..muahahaha..

Irwan said...

Bos: kan blogger dah ada recent comment? Lagipun, boleh masuk dalam dashboard dan tengok komen satu-satu, apa? Ke, ni sekadar alasan? Hehehe

Dark Half said...

aku dah turn off.baru tau,leh setkan kat email utk baca setiap komen lama dan baru dari readers.jadi kalau off komen moderesyen pun still x terlepas pandang

Dark Half said...

check out my recent komen widget XD

woot woot said...

komen blog aku berjuta la..mane sempat nak tengok kat widget je..

moderation,berdosa eh ? LOLS

Irwan said...

tak dosa. mencarut tu dosa. tu yang jadi fak jer tu

dong dong23 said...

coach outlet store online
oakley sunglasses
coach outlet
oakley vault
hollister clothing store
michael kors outlet
gucci handbags
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet
michael kors outlet
coach outlet
nike nfl jerseys
nike roshe runs
oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet
coach outlet
hermes bag
louis vuitton
gucci handbags
jordan 3
coach outlet store online clearances
kobe bryant shoes
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
jordan 6
abercrombie
louis vuitton
polo ralph lauren
louis vuitton handbags
lebron james shoes
abercrombie & fitch
louis vuitton handbags
fitflops
ghd flat iron
cheap jerseys
michael kors outlet
louis vuitton handbags
ralph lauren outlet
michael kors outlet
20167.21wengdongdong

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...