Saturday, September 25, 2010

Tukang Komen

Sebagai manusia yang macam bagus, aku akan mengomen blog dan posting orang kat sini. Kalau korang nak aku komen blog korang, sila tinggalkan URL posting di ruangan komen. Ader berani?

18 comments:

Fontonk said...

aku still tak paham sistem kau bro. camne ni? hhaa
kasi explain sikit

Irwan said...

Setiap hari, kita akan update blog kita dengan entry terbaru. Dan sudah pasti, kita maukan pendapat orang lain tentang entry kita tu. So, kalau mau entry anda dikomen, taruk URL posting ko tu kat buku tamu ni..Insya Allah, aku akan datang dan dengan macam bagusnya mengomen entry ko...

Dark Half said...

bro, aku ada 1 list blog puaka...huahua..sbb apa aku ckp puaka, sbb kalau aku masuk blog² tersebut, aku kena pikir 8 juta kali sebelum nak komen.sbb apa aku takot nak komen, sbb aku rasa aku x cukup bijak cam penulisnya.x nak ckp byk, kalau berani check this out:
http://hellioz.blogspot.com/

Deela said...

wah....macam bagus jer nak komen blog orang....!!!!
tapi akak tabik lah adik memang berani nak komen blog orang....akak pun tak berani nak komen blog orang tapi akak berani kalau orang komen blog akak....err dik ko paham ker apa akak tulis nih..

tak kisahlah yer sapa berani komen atau berani dengar komen....dah ko yang paling berani...ko jelah komen....komenlah kat mana2 yang patut...

http://dila79inperson.blogspot.com/

YOUsoF said...

Komen sangat penting untuk tahu apa orang lain pikir pasal blog kita.. samada wangikah atau busukkah?

http://youthyousof.blogspot.com/

Siti Zafira said...

Hehe. Dan saya teringin nak tahu 2 sen anda tentang blog saya. Saya berani.


http://fluffymath.blogspot.com

Pena Jiwa said...

silakan mengomen dengan penuh keberanian..gua tabik sama lu!!

Anonymous said...

bro, budak ni macam bagus je. ape lah sampah yang die tulis tu.





http://amermukhris.blogspot.com

podeh3 said...

haha.. salam jumaat.

Irwan said...

anon, aku akan menyampah kat blog link kau tu. nak tengok kau bley sapu ke idak

Maey said...

blablabla...aku suka merayau kat belog org n komen kalo aku nk bg pendapat..
aku pun nak tau jgk komen org lain pasal belog aku??????
terburok ka ?
baguih ka?
peace :p
blogger karat

Irwan said...

Maey, blog lu gua memang selalu terjah...masih tunggu timing nak komen baek punyer...

Ka-Ching said...

http://akuyangsukamembebel.blogspot.com/2011/01/ade-ape-dengan-henpon.html

first time aku merapu then nak mintak pandangan ko hehehe

Dark Half said...

aku agak tertarik dgn nama blog yg kontra dgn isinya dari incik matahari
entry beliau yg bertajuk yang mana satu kau nak bleh tahan kewl

Dark Half said...

dah lama x baca blog perempuan jomblo ni. she has a class of its own...

just sharing some nice blogs here

Dark Half said...

another female blogger with some great talents. aku discover blog ni somewhere around sept last year ~ para jamaludin

macam another version of fynn jamal n she composes her own songs too

Just Dila79 said...

entry terpaksa buat sebab dah terlalu kecewa....sangat2 perlukan komen dari tukang komen....
sila2 komen....

http://dila79inperson.blogspot.com/2011/07/perang-di-facebook-yg-tak-pernah.html

Irwan said...

Roger that

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...