Tuesday, October 19, 2010

Komen kepada: "DARI FACE BOOK ZUNAR"

Entry asal:

Ada gambar 3 lubang buntut. Aku taknak link kan kat sini.

Komen:


Ni komen untuk entry ko yang berlubang ni

http://aderberani.blogspot.com/2010/10/komen-kepada-lubang-buntut-dan-yang.html

dan fak komen moderesyen. Kau fak orang boleh. Orang fak kau, kau moderetkan, kan? Bacul!!!


Aku nak ajak readers blog ni main game:

Apa persamaan orang ni:


Dengan orang ni:



 Jawapan:

1)  Dua-dua orang Negeri Sembilan
2)  Dua-dua cari makan dengan politik
3)  Dua-dua short-short, fat-fat **k face
4) Censored
5) Censored

7 comments:

Dark Half said...

kau tanya, kau jawap..
x bangga ke,satu nogori tu.. :P

soalan aku lak:
kenapa budak MC salu abnormal?(marah dak MC)

Irwan said...

MC tu apa?

Irwan said...

kan aku tak bagi jawapan, ko takleh tido lakkk..lagi pun, punch line nyer bukan salan, tapi jawapan maaaa

Dark Half said...

xde laa...aku x tau hishamuddin rais org n9.pas wikiwawa dpt tau dia oldboy MCKK...cam anwar gak..huhu..xde maksud membuat tuduhan liar :P

najib said...

betui,dia tanya,dia jawab,kita nak tanya apa pula,nak jawab apa pulak kan sorrow

Pakwe said...

ahahahahaa...sham rais tu mmg pukimak gak orngnye....dia ckp dia perasan dia betul je...

Irwan said...

beser arr sosialis rebellious...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...