Monday, December 6, 2010

Komen kepada: Rage against Faggotry

(laaa hai..kesian dark... amender la lu ni hellioz and the geng...tak baik buat camtu kat dia...)

Kepada semua, kat sini saya dedahkan sebuah af'al yang tak baik sebagai sempadan. Semoga kita jangan buat macam dia ni. Nanti Allah tarik balik kelebihan yang dah diberi, baru padan muka dan terhegeh-hegeh nak mintak ampun..Amma ba'du.




Anyway, allow me to explain the contradicting comments between the 1st and the latter.


1st time tu, dia bercakap dengan aku. Remark dia dalam ni yang buatkan kau perasan tu ialah sarcastic remark sebenarnya. Sebab aku tak suka dia bercakap dengan aku sambil memburukkan orang lain. Dia muallaf, so dia nak belajar bercakap style payabesarpedas.

Second remark tu  ialah emotional sebab ko attack aku. Dia memang undeniably emo sikit.

Aku suka comment yang emo sebab itu lebih baik dari komen mangkuk macam 'heh' atau 'lolz' atau 'gyahaha' yang tak membantu.
Some people fuel on hatred to increase the traffic to their blog
And by the way, when you start to see the finger in every nook and corner in your life, I suppose, they were meant for you. Because nobody is seeing it, except YOU.

Anyway, in case you didn't notice, we DO love you. Checkit out here...

So there you have it. I know you were waiting for me to link it all up for you..So, there you go.

He's not a faggot. I'm not a faggot. And due to this, we feel like fucking with you because you are such a whiny bitch.

Don't cuss if you can't take one...

And thanks for the trolling...

28 comments:

Al said...
This comment has been removed by the author.
Al said...

lawa graf traffic tu
rmai dtg blog ko aritu ek?
skdr yg tersurat
hahah

ak gelak ok je kan?

p/s; sori komen ats tpaksa ddelete ats sbb tertentu

Irwan said...

trafik tu nombor dua...SAPA yang datang tu nombor tiga. Yang nombor satunya, sekor pun tak komen entry...sibuk gadooooo jer....shishhhh

Dark Half said...

hail to hellioz! yeah, we DO luv ya!
at least i pick my own size to rage with, not a post UPSR kiddo!

podeh3 said...

salam..

abu said...
what a joke.

Irwan said...

biaser ar diorang...online pakai facility pejabat...bila cuti...senyap...

podeh3 said...

salam..
eh x la. mmg x kan dilayan sampai ble2. heh3..

Al said...

ohh x brp nk hangat plak entri ni yek
dia blom dtg lg ke?

ke dia da dtg pahtu pkir dlm2 trus x jd komen
tu lbh baik dr buat komen nk trus rage lg kn
ape-apelah
huhu

podeh3 said...

salam.
mana x nya. die org tau yg en.Al reply yg bukan2. nak ckp sokong blah mana pun x tau. sibuk nak api2kan jer. haha.. (kpd en.Al.. gurau2 ja la.. huhu..)

eszol said...

kukz

headshot love arrow dekat kepala

nice one irwan

Irwan said...

lolololololz.

lulz

wtf, wth?
wgas
yabedabeduuu?

Al said...

haha
tuan rumah da naik angin
lariiii...

podeh3 said...

lol..

Ka-Ching said...

we love u gayahgayahgayahgayah (>_<)

entri febret hari ini hahaha

The Poyo Me said...

*korek idung*

meh.

tak menarik pon entri ko.


gAYAHAHAHAHAHAHAH

podeh3 said...

salam..
haha.. pengotor abih la. sip baik aku x share keyboard yg sama, lau x mesti jari2 aku pun ade kotoran habuk2 yg di sedut beliau. (x menarik ke x faham.) heh3..

Irwan said...

entry tak menarik? Thanks, Poyo me...It wasn't meant to be.

it's just a symbolism of fagottry between dark and me.

hahaha. iknow somebody will quote that last esntence, someday...

hahaha

Ka-Ching said...

ke buat-buat x menarik? hummmmmm... series LOLz!
mungkin poyo u xpaham kot? heheh

Irwan said...

memang kebanyakan dari komen atau entry yang diorang buat AKIBAT dari kata-kata DARK dalam BUKU Tamu tu adalah salah faham.

kronolgi of event pun tak kaji. Baru baca satu entry, dah buat kongklusi tentang blog ni. Siap tah sapa-sapa ntah nak join semangkuk..Nak berlagak abang besar la konon...(orang yang kita ataack pun senyap jer..tak kisah pun! Orang lain plak lebehhh...Kikiki)

Kang orang tukar mode 'tukang komen' kepada 'kaki gangster' atau 'mamat rare' kang, takut IQ diorang plak tak terbawak...

socialistas are frogs under a tempurung. The funny thing is, when we ask them to get out of it, they marah kita balik..

And they are mad because we found something that they, even after all these blogging years, failed to spot or capture...

This blog is a diary of all the comments I've made in the blogosphere...Read my suggestion to Kak Dila to understand...

The jokes' on YOU, pal...

tanpa nama hanya suara said...

Hellioz adelah seorang wannabe yang perasan blog dia pandai walhal blog dia penuh dengan idea separuh masak yang menjengkelkan. Suka kutuk melayu (meleis) sedangkan dia adalah epitome melayu yang poyo.

Suka tiru ayat dan ekspresi obefiend, cuma dengan cara bodoh yang sangat tak kelakar. Hellioz perasan cool, padahal cara tulisan beliau macam budak lepasan UPSR. Kepondanan beliau terserlah bila menulis.

Kesimpulannya, hellioz bodoh.

podeh3 said...

salam.. wakaka. ini bukan sekadar serioz lol yg bese2 jer da ni. ni da kre mak bapak seriez lol da ni. x bleh bla tul r. (ketawa sambil pegang perut. jgn pecah sudah.)

atan said...
gyahahahaha..

abu said...
atan kenapa ko gelak mcm tu?

atan said...
x tau la kenapa. gyahahahaha...
(seriez lol.)

Irwan said...

tanpa nama, komenmu tak di delete, tapi tetap di take note..


anyways, jika dalam keadaan sebegitu hellioz hepi, kita patut rasa hepi juga untuknya..semoga bersemadi dengan aman...

Dark Half said...

aku tak nak ckp banyak,but i enjoy the kepoyoan dan kepondanan tersebut. jokes for all time. we want more!!

Ka-Ching said...

chips more???

Irwan said...

kak ching, chips more yg butter cookies ader? (aku pun dah mengong dah ni...)

Ka-Ching said...

butter cookies abis..tinggal yg ade kacang hazel je..

una berry said...

nak LOL je boleh?
macam2

Anonymous estradamous fuckamous said...

"Hellioz adelah seorang wannabe yang perasan blog dia pandai walhal blog dia penuh dengan idea separuh masak yang menjengkelkan. Suka kutuk melayu (meleis) sedangkan dia adalah epitome melayu yang poyo.

Suka tiru ayat dan ekspresi obefiend, cuma dengan cara bodoh yang sangat tak kelakar. Hellioz perasan cool, padahal cara tulisan beliau macam budak lepasan UPSR. Kepondanan beliau terserlah bila menulis.

Kesimpulannya, hellioz bodoh."



Kahkahkah! Aku suka komen anon yg bunyik camni.. Setelah lama aku perati, mmg betul dowh!



Oh, btw aku pun anon jugak.. Kehkehkeh

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...