Thursday, December 30, 2010

Komen kepada: Tukang Komen yang Skizo

Aku malas nak bertekak dengan mamat ni. Dia dah curik idea aku dan taruk dalam blog dia. Jadi, sebagai seorang yang mahir dalam ilmu blogging, aku pun mencuri ajer apa yang ditulisnya. hehehe

Sila ke sini untuk itu.

4 comments:

eszol said...

pertamax!

Ka-Ching said...

ggg bile taip camtu mesti aku teringat lagu korea gee- girls generation. gee gee gee gee gee hehehe

Dark Half said...

tukangkomen semakin cekap berbacklink nampakk?

aku tak puas ati btol la ngan mamat akuskizo tu...perasan skizo sungguh.tapi cam real jer pengakuan harakiri dia tu

Irwan said...

dia memang suker curik enrty aku...dah tu perasan skizo...dia tak tau ke nak skizo kena ada surat doktor..kang abang skizo sedunia marah kang...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...