Tuesday, December 28, 2010

Kulup Sakah Memang Gila dalam Gila

Apa lagi yang nak aku cakap pasal Kulup Sakah?
Korang mungkin tak bersetuju dengan tindakan beliau.
Kalau dalam blog orang boleh cakap: Ini blog aku, ikut suka akulah

8 comments:

gedek! said...

Kulup ni 'blood' dengan gua..!

kulupSakah said...

hoiiii! apasal buat entry nih?

gedek: yup!

Along Tapa said...

aku ingat brade kulupsakah nak cakap..."bergaya...sangat bergaya"..hahaha

Gorengbaek - Sebab-sebab berlakunya kes pembunuhan terlampau

Hangit habis dah - Perihal kereta...macam-macam...

Irwan said...

gedek: wa pun kalau boley nak ada kena mengena dengan Kulup..Cool siot...

Wait a minute, Brader Gedek, R U saying your a gila dalam gila jugak? Hehehe. Both of you's rock!!

Kulup: Aiseh, Tuan Kulup, tak best ke? Kalau tak best, maaf, saya akan delete kan...(righttttt...)

Along Tapa: Setuju...sangat setuju

Dark Half said...

bila kau nak join brader kulup, scuba?

Irwan said...

join apa, dark? berpiket?

I've grown out of it...

Pemalas is more simple

No offense

Ka-Ching said...

sangat bergaya bermutu dan berunggulan...ade ke perkataan yg macamtu?

Irwan said...

kak ching: ader...kita buat dia maaa

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...