Saturday, December 11, 2010

Message to those who READS

Harini masih boring lagi.
Jadi, aku mengajak anda semua melayan lagu Black ni.
Agak sesuai dengan mood dalam blog ini minggu ni.

Ditujukan kepada Dark, Kak Ching, Al, Cik Churpy, 
brutalsolo, Abang Gedek, kengakawan baru,
dan semua silent sniper sekalian

Bagi menambah kemasyukannya,
Kita ikuti liriknya:
Hahahaha





Lirik Sofea Jane – Black

Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca
Yang tak bisa disentuh
Namun hanya boleh dipandang
Ingin sekali ku sentuh
Ingin jua ku memiliki
Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri
Chorus
Andai kau tahu
Apa yang ku mahu
Mahukan dirimu ‘tuk mendekatiku
Dan aku tak bisa memaksa dirimu
Walau dalam tidur
Ku kan menantimu hingga akhir nanti
Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti
Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri
Ulang Chorus 2X


8 comments:

Al said...

ok ak x leh masuk ngn lagu nih
blank..

apapun thnks scube sbb cube mngisi ari mggu yg boring ni

Dark Half said...

tetiba rasa kelakar pulak scuba layan lagu ni...apepun, thanx for thr didecation.ni kalau ka-ching baca, sure meleleh air hidung dia..

message entry ni cam sambungan dari 'berbicara pasal hindustan' jer..
n yeap, i used to be biased when it comes to personal preferences

Dark Half said...

Al,just READ the lyrics
cuma part 'yang tak bisa disentuh' rasa geli2 sket...(apa la mangkuk sangat,this song is meant for sofea jane!)

Irwan said...

I heard this song while on my way to CC tadi..and I thought: WTH

Ain Zulaikha said...

wah wah wah... hehehhe

Irwan said...

..I thought, WTH...the song is so symbolic..Imma gonna post it as today's entry...hahaha

Ka-Ching said...

oi oi hidung meleleh sbb selesema okay.. (>_<)(mn ko tau ni dark?????????)

otak aku full dgn lagu kanak kanak riang kat disney channel adoi. (thanks Hannah)

Irwan said...

it's the climbbbbbbb....

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...