Monday, January 24, 2011

Komen kepada: Blog kadangkadang aku senyum




Ni satu lagi budak saiko. Entry pendek-pendek tapi menyentap perasaan. Hilang pertimbangan aku dibuatnya. Dari entrynya, nampak gaya macam budak nasa ni mahir tentang dunia blogging sebab dia dah reblog kat tumblr.


Jap-jap. Aku nak picit kepala aku yang berdenyut ni...


Weii...Amender ni saiko-saiko jer blog hari isnin ni wei?
Takleh ke korang isik hati tu dengan bunga-bungaan?

Ke, aku yang tak betul ni? Ah. Cukuplah untuk hari ini.
Aku nak layan blog lawak pulak...

Ada sesapa tau blog lawak tak?

7 comments:

eszol said...

hiro setakat ni bg gua original n outstanding n rare

Irwan said...

yup. second that.

kau ni memang kepala hotak kau ada broadband ke hapa ni?

cepat betul mengomen...

mana entry baru?

Kap said...

ok. sat lagi aku search hiro.

aku suka tehtarikgelasbesar punya tulisan. tapi bakat menulis aku kecil. hanya dapat baca dan kagum.

apa aku tulis, semua dari hati suka hati aku saja. sebab tu saiko sikit sikit kot, bro.

Dark Half said...

memasing dgn style sendiri. belit2 gak otak aku yg IQ low ni nak menangkap apa yg cik Kap tulis

memula rasa berat, tapi seb baik jumpa gak entry lawak kat blog kau, incik kap - Tetek Batu Kurang Aerodinamik. Muka Plastik Jiwa Sakit
kahkahkah

biarkan teh tarik dgn mamaknya. aku vote incik kap

Irwan said...

aku pun vote cik kap dan hiro.

semoga kita semua dapat lari dari teh tarik ais.

Irwan said...

teh tarik AIS? amender aku cakap ni?

Kap said...

belum sempat cari hiro.

air batu pun boleh. janji bebas khinzir. jakim pun let go. apa daa aku tulis.

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...