Saturday, February 12, 2011

Rekmendasi kepada: Boneka Dalam Chermin

Aku tak tau lah apa masalah dia ni tapi tiga entry terakhir ni memang seni...

18 comments:

BonekadalamChermin said...

hahaha

ko nak simpati ke ko nak bunuh aku??
siut ah!




thanx beb!

BonekadalamChermin said...

beb

aku follower yg ke 122

sempena tarikh hari ni,
12hb2

amacam?

kewl x?

y u y u Z u l a i k h a said...

dia sedih ke?

Irwan said...

haduiii cik boneka..kau ni simbolik laa..

kau cancerian ke? anak ketam? ke virgo?

Irwan said...

yuyu: fewwittttt..cik yuyu jangan malu weyhhh...komen la mana-mana patut...

Abang Jonni said...

ada masalah umahtangga kot?...... huhuhuhu....

Irwan said...

huiyyo!!! abang joni pun haderlerrrr....thanks-thanks!

gedek! said...

Awek chomel ni memang berseni... Yang ni aku konpom!

BonekadalamChermin said...

hahaha

komen komen kat sini macam komen status kat fesbuk la pulakkkk!

irwan: aku pisces ah!

yuyu: dia x sedih cuma x berapa nak hepi. kehkeh.

abg jonni: nak gaduh? eceh!

uncle: aik? :P


.

~* chirpy_chummy *~ said...

kenapa dgn virgo scuba? isk, ni nk request scuba bt entry ttg zodiak nih.

Irwan said...

virgo cantik cam fynn jamal.

pisces emo cam dark dan cik boneka.

cancer paranoid dan manipulative cam aku.

semua ni amat apparent dalam blog...

Irwan said...

Cik Boneka: salah satu misi saya ialah memanjang hayat blogger.com sementra menunggu orang semua muak dgn fesbuk (disamping menarik org fesbuk dan tweeter ke dalam blog semula)


ahhahahahahaha

BonekadalamChermin said...

Irwan: sensitif lebih kiut bunyinye berbanding emo. kehkeh.


penerimaan terhadap fesbuk masih di rating yg tinggi kerana rata rata pengguna boleh melayari dan membaca emosi emosi dan luahan perasaan beserta paparan visual. haha.

Irwan said...

itu semua emosi plastik...

fesbuk, twitter, betul2 cumalah sekadar irc yang advanced padaku. nothing new.

blogging ni lain...we're in control sikit...

~* chirpy_chummy *~ said...

"irgo cantik cam fynn jamal." erk..ye ke?? hahaha

kalo virgo+leo? tgh2 gitu..ade ke?

Irwan said...

cantik cam fynn jamal tu maknanya tulisan, jiwa dan orang dalam diri tu yang cantik.

fizikal ni cantik masa muda jer...

virgo+leo? mana ada orang lahir antara 2 hari..dia satu haribulan jer...hehehehe


virgo+leo= viagra?

~* chirpy_chummy *~ said...

ok, straight to d point la sng. 23/8 tu virgo ke leo? sbb chummy slalu konpius.. kdg2, tgok 23rd is leo, kdg tu plak tgok, virgo.. complicated kot..sokmo x sama.

Irwan said...

hahahahahahahaha..kiut-kiut ni mesti virgo ni..takyah tgk aribulan pun dah bley budget...

leo tak camni...

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...